Pokaż wyniki od 1 do 10 z 233

Wątek: Geocache w Bieszczadach

Widok wątkowy

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Domyślnie Odp: Zaproszenie do zabawy, czyli nowa puszka geocache.

Cytat Zamieszczone przez Wojtek1121 Zobacz posta
    Zapraszam do nowych geocachów. Wiekszość jest możliwa do odkrycia bez gps czego dowodem jest kolega Jabol. Dla uczestników forum dołącze zdjęcia celem większych możliwości odkrycia skarbów.
    1. Reaktywowana skrzynka w Pasikach blisko strumienia pozycja N49 17.070 E22 09.525. Zawartość dla osób powyżej 18 lat.

Zakopana pod drzewem oznaczonym naciętym krzyżykiem. Dołączam zdjęcia.
    Łopatka oznacza miejsce skarbu. Wojtek1121
    Za zaproszenie bardzo dziekuję-- wspaniała zabawa --Wojtek dzięki CI za to - dzisiaj "zaliczyłem" trzy Twoje wspaniałe skrzynki --oczywiście wpisałem sie na str.www.opencaching.pl - ale załączam tu tez ten wpis......
    Skrzynka odnaleziona bez GPS 24.09 ok godz. 14 - historia odnalezienia - i co było w niej ,a co zostawiłem na załączonych zdjeciach.
    Przy skrzynce wydarzyła się unikalna sytuacja-- już mam ją zakopywać (miałem trudności z zamknięciem wieczka bo moja pozostawiona flaszeczka chyba za duża była) ,patrzę a na drugim brzegu Osławy --Kopytko szuka -- krzyczę MU (z drugiego brzegu) mam zakopać czy poczekać na Ciebie ?Następną skrzynkę pod "kamieniem"posnanowiliśmy odnależć wspólnie z Kopytko , On z GPS , a ja na "nosa" i z Najlepszą mapę Bieszczad ( WGS84)".Na ostatnim zdjęciu widać właśnie tą wspólnotę ??? Kopytko dżwiga ciężki kamień a ja sobie zdjącie robię.
    ps. Wojtek dobrze ,że sucha jesień jest - przy najbliższych dłuższych opadach i przy większym stanie wody w Osławie skrzynki przestaną istnieć, a szkoda bo są w pięknych miejscach. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez joorg ; 25-09-2006 o 20:57
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów