Jeżeli przeglądasz to forum to odezwij się na P.W.
Pozdrawiam
Jeżeli przeglądasz to forum to odezwij się na P.W.
Pozdrawiam
bertrand236
Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla lub Biesa jak kto wolii co , odezwal sie ??
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Też chętnie poznałbym HARNASIA. Ostatnio będąc w "chatce pod O.." oddałem sie lekturze zeszytów, i widzę, że ten człowiek ma ogromny wkład w ta chatkę. Chwała mu za to i z przyjemnością postawiłbym mu piwo za to co zrobił.
A swoją drogą, to popielice ostro dały mi się we znaki. Zostałbym tam dłuzej, ale chciałem się wreszcie wyspać i musiałem odejśc "na tarczy".
Tym razem taśki wygrały, ale przyjdzie taki dzień ...
Bertrandzie wydaje mi sie że Harnaś raczej na forum nie zagląda...ale jeśli to pilna sprawa to służe telefonem lub innym kontaktem do niego :DZamieszczone przez bertrand236
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
hehe! właśnie dzis tak zrobiłem Zostawiłem mu piwko w chatce na H...Zamieszczone przez Doczu
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Czyli dotarłes tam wreszcie ?Zamieszczone przez Jabol
Jesli jesteś w domu to odezwij sie na gg mam dla Ciebie pewne informacje w sprawiej jednej z chatek
To, co miałem do Harnasia Jabol juz z nim obgadał. Ale dzięki za pomoc :DZamieszczone przez Anyczka20
pozdrawiam
bertrand236
Pozdro dla Harnasia!!!
Dwonił Tata (Bertrand236), i orzekł, iż w pewnej placówce noclegowj w H....(tam gdzie mu Jabol zostawił piwko) jest nowy WINDOWS hehehe na froncie. Ponoć nie otwierany.
A tak swoją drogą że też Mu się chciało targać to przez te trawe....
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Łokno pikne, półka nowa, istne cudo......majstersztyk Harnasiu :D Świecznik na ścianie, ława wyczyszczona, idealny porządek....aż dziwno....
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki