Witam wszystkich forumowiczów.
Nie jestem zupełnie "nowy"..byłem dwukrotnie w Bieszczadach..kilka lat temu..niestety nie moge powiedziec ze znam Bieszczady...znane mi sa jedynie okolice Ustrzyk Dolnych i Górnych (zdeptane połoniny i Tarnica) w związku z tym mam nadzieje że jako stali bywalcymcoś podpowiecie...
Z Bieszczadami w moim przypadku jest tak...byłem..troszeczkę zobaczylem...trochę zapomnałem....jeździłem gdzie indziej...mineło kilka lat a tu nic nie daje zapomnieć...postanowiłem wrócić...
Planuję szybki , kilkudniowy wyjazd w 2 osoby. Nie ukrywam ze najbardziej interesuje mnie okolica Ustrzyk Górnych. Posiadam "jakąs tam" mapę ale.....na mapie nie ma wszystkiego...i o to własnie chciałem zapytać. Co polecacie, gdzie mozna cały dzionek połazić nie chodząc w tłumie, gdzie jest wasze ulubione miejsce?

Pozostają oczywiście sprawy techniczne ( nie drażniąc nikogo nie pytam o konkrety) gdzie oprócz neta mozna znaleźć info o noclegach? Czy w ogóle istnieje jakas szansa na znalezienie noclegu na partyzanta, tzn. bez rezerwa na miejscu np w Ustrzykach Górnych lub w okolicy?......
Z góry dziekuję i mam nadzieję ze podzielicie się swoją wiedzą i radami..