Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Droga Wołosate - UG

Karlik
    Guest

Domyślnie

Zdjęcia Piekne......:) :) :)
    A jeśli chodzi o drogi to godna uwagi jest 'Droga' hihihihi :D z BrzegówGórnych na Dwerniczek.........myśłe ze tam by mozna puścić odcinek specjalny rajdu paryż - Bieszczady - Dakkar.......... :D

Bieszczadnik Awatar MF
    Na forum od
    11.2004

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karlik
    uwagi jest 'Droga' hihihihi z BrzegówGórnych na Dwerniczek.........
    Taaa.... Jak sucho, to jeszcze da się jakoś jechać wężykiem, kiedyś jechałem w deszczu i nie było widać, pod którą kałużą akurat jest dziura... (akurat pod większością były). Plomby z zębów wypadają :)

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Dobrze posiedzieć przy Żubrze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez damian
    urocze..... gdzie to??
    he he agroturystyka "U Oli" w Kalnicy, koza wieksza to Zerwa z Jaworca, nauczyla swoje dzieci tez tancow na samochodach, co spowodowalo ze cala kozia rodzina wyladowala na stole zostala tylko swinka zoska
    Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl
    www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
    Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

odcinek do Wołosatego nigdy aż tak tragiczny nie był - jak na bocznodrogowe bieszczadzkie warunki...
    A Droga Terka-Dołżyca.... super najrzadziej raz do roku zapuszczam tam swój bolid.... A tego roku to mały szok... chyba ze 3-4 km z każdej strony nowiutki dywanik.. chyba po to żeby skusić "obcych" na przejażdżkę po tej trasie
    ps. i nie wiem jak Was ale mnie bawi taki widok: wypieszczona świecąca limuzyna (na numerach gdzieś z centrum polski...żeby nie podawać nazwy miasta.. ), krzywiący się na każdej dziurze kierowca i przerażona "pilotka" na prawym fotelu z mapą w ręku...oboje z pytaniami w oczach: czy to koniec świata, czy może być jeszcze gorzej :P Nie ma to jak pokusić się na skrócenie sobie drogi z/do Soliny - hehe

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hans
    odcinek do Wołosatego nigdy aż tak tragiczny nie był - jak na bocznodrogowe bieszczadzkie warunki
    Hehe, to Ty chyba Hummerem się poruszasz W zeszłym sezonie był to zdecydowanie najgorszy odcinek w całych Bieszczadach. Nigdzie nie było tak wielu dziur i miejscami tak głębokich. No i należy przypomnieć, że na oko to rzeczywiście "bocznodrogowe bieszczadzkie warunki". W rzeczywistości natomiast: droga wojewódzka, jedna z najbardziej uczęszczanych w sezonie.
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr
    chyba Hummerem się poruszasz W zeszłym sezonie był to zdecydowanie najgorszy odcinek w całych Bieszczadach
    ...jechałem do Wołosatego w październiku 2004, droga fatalna... ale uważam że bardzo fatalnie (tragicznie, najgorzej) jest pomiędzy Terką a Dołżycą. A wierz mi, że moje autko daje znać o każdej nawet nierówności :P
    są gusta i guściki.... najlepiej niech każdy sam sprawdzi ;P

Bieszczadnik Awatar Jaro
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    50°02'11''N 21°59'02,6''E

Domyślnie UG - Wolosate

http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=653017 cos na temat drogi UG-Wolosate
    Pozdrawiam
    Jaro

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

Bieszczadnik Awatar MF
    Na forum od
    11.2004

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jaro
    http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=653017 cos na temat drogi UG-Wolosate
    Coś pięknego :D Nawet nie zwróciłem uwagi, jak jechałem.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)