...spoookojnie :) Ustrzelić ręcznie - przy pomocy lornetki lub aparatu fotograficznego. W którym miejscu i o jakiej porze roku/dnia istnieje największe prawdopodobieństwo spotkania tego zwierza?
Piotr
...spoookojnie :) Ustrzelić ręcznie - przy pomocy lornetki lub aparatu fotograficznego. W którym miejscu i o jakiej porze roku/dnia istnieje największe prawdopodobieństwo spotkania tego zwierza?
Piotr
N.P. tu http://forum.bieszczady.info.pl/bies...highlight=wilk
Na tym Forum jest coś takiego jak wyszukiwarka. Wpisujesz to co Cię interesuje i klikasz Enter
Pozdrawiam
bertrand236
:) No nie mogę pozostać obojętny na Twoje pytanie ( Ty piotrf ja PiotrekF )
Na początek propozycja : Zatwarnica ( Sękowiec przedtem ) . Tam w sklepiku "Pod Lipą" czesto można spotkać Wilka a nawet wypić z nim piwo ( albo dwa )
Dolek ( A . Wilk ) będzie chętny ( zwlaszcza w niedzielę rano ) .
Pozdrawiam
PF
ps
tak na serio zacznij od Sękowca ( np pewien dom w S. ) :)[/list]
Cześć!Zamieszczone przez PiotrekF
Jak pogrzebiesz trochę na tym Forum to znajziesz kiepskie zdjęcie mojego autorstwa tegoż właśnie wilka.
pozdrawiam
bertrand236
Cześć,
Zajrzyj do "Wilczej Jamy". Tam zobaczysz jak wyglądają wilki po spotkaniu z człowiekiem!!! I jeszcze służą po śmierci ku uciesze gawiedzi i tzw. myśliwych, którzy mianują sie obrońcami przyrody!
Pogadaj też z mieszkającym w Zatwarnicy (droga na Dwernik Kamień) leśniczym. Z pewnością udzieli Ci fachowych wskazówek.
Pozdrowaśki
Trzy młode wilki spotkalam 2 sierpnia b.r. pod Wysokim Berdem, jak szlam w deszczu, po burzy, z Jaworca ku przełęczy Orłowicza. Przetruchtały nieśpiesznie tak z 15 metrów ode mnie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki