Tani chwyt, jak na określenie kogoś kto ma swoje zdanie.Zamieszczone przez WojtekR
Wygląda normalnie. Oczywiście, że nigdy nie oceniałem żadnej ze stron. "Wystarczyło napisać" - to wg Ciebie była ocena? Gdzie w którym miejscu? Napisałem że były inne aspekty. To wszytko. W ktorym miejscu dokonałem oceny? W którym miejscu opowiedziałem się za którąkolwiek ze stron? "Były jeszcze inne" - możesz to zrozumieć? Nie dobre, nie złe, nie wg mnie złe, nie wg mnie dobre, nie ci byli tacy a ci owacy. To jest ocena?Zamieszczone przez WojtekR
J/w - oba. Nieprawdziwa jest Twoja nieudolna próba manipulacji moimi wypowiedziami. Jestem równiez przekonany, że potrafisz przytoczyć moje "historyczno-filozoficzne dywagacje".Zamieszczone przez WojtekR
Jasne, wszystkie niewygodne dla mnie posty wrzucam do kosza albo kasuje. Zanim znowu zaczniesz inputować, przypomnę że wątek o Świerczewskim (jako jedyny który skierowałem do Kosza) trafił tam jako OT w innym wątku, a jako nowy sie nie przyjął.Zamieszczone przez WojtekR
Forum służy do wymiany poglądów, czy Ci sie to podoba czy nie. Mam prawo przedstawić swoje zdanie, tak jak każdy inny. Nie musisz się z nim zgadzać, nikt nie musi się z nim zgadzać. Nie narzucam go - gdybyś nie zauważył - tylko przedstawiam. Nie pisze: "X pieprzy głupoty a naprawde jest tak jak ja mówie". Jesli sie z nim nie zgadzasz to napisz to, ja to uszanuje - zamiast łapać za słówka i uciekać się do banalnych chwytów. Każdy kto chce uczestniczyć w jakimkolwiek forum dyskusyjnym musi liczyć sie z tym, że spotka się z wypowiedziami które będa niezgodne z jego przekonaniami, bo ludzie na szczęscie nie sa tacy sami.

Odpowiedz z cytatem