no jest już dobrze -- wstrzymuje sie z propozycją -- no to jest przykład na to co kiedyś pisał PiotrZamieszczone przez domina
no jest już dobrze -- wstrzymuje sie z propozycją -- no to jest przykład na to co kiedyś pisał PiotrZamieszczone przez domina
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Uf, kamień spadł mi z serca:) Teraz zarówno ja, biesy i czady możemy spać spokojnie:)
pozdrawiam
Domina
takkk masz racje - gdzieś tam.. Zosiu napisałaś "że chłopaki z Krosna sie trzymają razem " i masz racje , ale wiedz ,że chłopaki z Krosna kochają , kochali i będą kochali zawsze Dziewczyny z SanokaZamieszczone przez Zosia samosia
( tylko nie mów to tym z Krosna )
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
niech czady śpią spokojnie --masz odpuszczone i śpijcie biesy błogoZamieszczone przez domina
Pozdrawiam Janusz
Mam taki sam problem... Jak miło, że mozna tutaj znaleźć kogoś, kto dotrzyma towarzystwa na bieszczadzkich szlakach. No cóż, jak znajdę chwilę wolnego, to mam nadzieję, że nzjadzie się ktoś, do kogo mogłabym się doczepić:)
Monika
ja pewnie będę szukać towarzystwa na wyprawę w styczniu lub lutym :)Zamieszczone przez monali2
"Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"
kochani TAKIE PYTANIA TYPU ja bym chcial odwiedzic biesczady to mnie draznia -----poniewaz albo jedziesz albo nie JA AKURAT (tu sie nie chwale pracownik PKP) moge se pozwolic na tego typu przechwałki- bilet mnie kosztuje na I klase 2.70zł
Suuper:) Może zatem spotkamy się gdzieś po drodze?
Monika :D
GG- 6413583
e-mail karas33@op.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)