Witam, wszystkich dla mnie to wszystko jest jakieś dziwne całe zamieszanie wokół tej sprawy.
zapora he he chyba w snach.
Dlaczego w takim miejscu gdzie jest ochrona przyrody może to wszystko to jeden wielki bezsens ten artykół ma na celu sam nie wiem co ma na celu??
Jak chce inwestować niech inwestuja tam gdzie można a nie gdzie im się podoba juz rok temu słyszałem na sesji w Lutowiskach jak wielki biznesmen przyjechał i bedzie budował zapore na sanie przecież to nie jest realne.
Wiem że z praca jest ciężko i wiele osób z mojej gminy miało by tam zatrudnienie przy pracach i obsłudze ale nie oszukujmy sie.
Niektórzy z wielkich miast myslą sobie że ludzie będą pracować za kromke chleba pamietam takiego jednego co miał dawać pracę w warszawie tak jak by tam ludzi nie było do pracy.
podkreslam niektórzy nie wszyscyz wielkich miast a wogule ta sprawa jest taka drażniąca niby że cos się zrobi a i tak nic nie bedzie zrobione tak jak kiedyś miała powstac wioska turystyczna zbudowana przez Holendra.
To jest moja opinia mieszkańca tej Gminy o której się pisze na tym forum i prosze na mnie nie najzdzac za to co myśle
Pozdrawiam. :D
Ps.Pasowało by opracować zrównowazoną strategię rozwoju gminy(gdzie można co można itd.)