Witam . W ostatnim tygodniu lipca byłam z rodzinką i z przyjaciółmi w miejscowości Myczkowce , w ośrodku " Elektromex".Przyznam szczerze , że jest na prawdę pięknie położony i...... to chyba jego największa zaleta. Mają ciekawe ceny ( 20 zł od głowy) więc nie spodziewaliśmy się wersji lux , poza tym nie o to chodzi w Bieszczadach.Ale domki pokazane na ich stronie internetowej , bardzo ,a nawet bardziej odbiegają od tych przedstawionych. Sanitariaty do przyjęcia , schludne i dość świeże.Zamiast sklepu - bar , więc radzę mydła nie zapominać.W jeziorze nie polecam się kąpać , nie za ciekawe, jest wprawdzie basen , ale na basen ? - w Bieszczady - obłęd. I wszystko byłoby do przyjęcia , gdyby nie osoba P. Kierownika w tym wszystkim![]()
![]()
.Nie chodzi mi o to, żeby go obrażać , bo go nie znam , ale jego zachowanie w stosunku do nas , to gruba przesada. Właściwie to nie tylko w stosunku , do nas. Wszyscy zdajemy sobie sprawę ,że ludzie przyjeżdżają w takie miejsca , nie żeby się wyszaleć , ale żeby odpocząć, my również bylismy z trzyletnim synkiem , więc nie balangi nam w głowie.Ale regulamin tego ośrodka jest stanowczy , cisza nocna o 22.00 , no można jeszcze godzinkę posiedzieć przed domkiem , ale o 23.00 trzeba się przeniść do domku - niestety.I jak na początku myśleliśmy ,że to żart , to szybko okazało się ,że tak nie jest . Dwa razy Szanowny Pan kierownik był nas upomnieć ,że już po godzinie 23 .00 , a my jeszcze na dworze i na nic się zdały , prośby , pertraktacje ,że jest cicho, za ścianą małe dziecko ,żadna pijacka burda , wszystko na nic . I sposób w jaki ów Pan z nami romawiał , pozostawiał wiele do życzenia. Przyznam szczerze , że byliśmy zszokowani. Byliśmy w różnych miejscach , poznaliśmy wiele ludzi , ale nigdy , przenigdy z czymś takim się nie spotkałam , no może na koloni , ale to było dawno temu . Szkoda , bo miejsce ładne , ale to wszystko . A przyznajcie , że dużo zależy od gospodarzy, wystarczy być miłym , nic więcej . Nie polecam tego miejsca , chyba ,że dla osób bardzo , bardzo starszych ( po 80 ) - nie też nie , bo za dużo schodów . Pozdrawiam.
Zakładki