Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Kraina łagodności??!!

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

a tak było tam kiedyś... : "http://survival.infocentrum.com/s/fredi.html"
    (szukając oferty tego Pana natrafiłem na wzmiankę o tym gospodarzu w opisie ciekawej przygody)

A swoją drogą Bieszczadcy "producenci usług noclegowych" mogą spać spkojnie i nie przejmować się gośćmi, którzy i tak do nich zjadą, bo po prostu nie ma konkurencji (w stosunku do ilości chętnych i odwiedzających Bieszczady). A dowód na to, to choćby ceny... czy ktoś znajdzie nocleg w agroturystyce w Bieszczadach za 20zł?? chyba przez jakiś przypadek. W innych górach to norma- jeżdżę od paru lat po różnych górach i 25zł to max co wydaję. W Bieszczadach to niestety minimalna stawka...

a z drugiej storny Remedios: a może miałaś pecha?gospodarze mieli zły humor, albo Twoje wymagania były na poziomie gościa z Mariot'a? Ale nikogo nie usprawiedliwiam bo w mojej kilkuletniej hiostori i wielu "zaliczonych" obiektow agro tylko raz (okkolice Babiogorskiego PN) trafilem na duzo gorsze warunki niz na fotkach-ale za 20 zł!... czesto jest raczej odwrotnie-dostajesz duzo wiecej i lepiej niz by to wynikało z oferty...

Pozdrawiam
    has

Marcowy
    Guest

Domyślnie

Ludzie są tacy i śmacy...
    Z mojego doświadczenia wynika, że nawet jeśli buraccy właściciele kwater chwilowo są górą, to w dłuższej perspektywie są zmuszeni zamknąć biznes. Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy. Albo - jak kto woli - wolny rynek sam ruguje takich "gospodarzy" z obiegu.
    A że Bieski daleko, to i proces wolniej zachodzi i samooczyszczanie trwa dłużej. I bardzo się cieszę, że owo forum do regulacji rynku noclegowego w Biesach się walnie przyczynia :D

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Domyślnie

może trzeba było zagrać im na nerwach i na ich wrzask switować "nie wrzyszcz na mnie!!!" hie hie
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Marcowy
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Barnaba
    "nie wrzyszcz na mnie!!!"
    ... i oczu nie wytrzyszczaj!!! :D

remedios
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcowy
    "nie wrzyszcz na mnie!!!"

... i oczu nie wytrzyszczaj!!! Very Happy

oczy to ja "wytrzyszczałam" i może dlatego on "wrzyszczał"

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hans
    A dowód na to, to choćby ceny... czy ktoś znajdzie nocleg w agroturystyce w Bieszczadach za 20zł?? chyba przez jakiś przypadek. W innych górach to norma- jeżdżę od paru lat po różnych górach i 25zł to max co wydaję.

to ja chyba w inne bieszczady jezdze....

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Domyślnie

taaaa ja np za dwie noce zostawiłem hmmm 26. Jakoś tak. No w Cisnej, dalej od centrum się chyba nie dało, ale atmosfera miła. Tylko jacyś emeryci sie zjechali czy cuś, i naświnili troche. Ale generalnie cacy. No a z tego co wiem, to można jeszcze taniej- niestety (?) bez prysznica....
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Barnaba
    No a z tego co wiem, to można jeszcze taniej
    -a jeszcze taniej na sianku-az 4 złote i z kranem i ze swiatlem (tez w Cisnej)

ja w Cisnej w szkole mieszkalam i kto nie byl to polecam. Cale 13 zl za nocleg - sa prysznice i kuchnia. Nam sie trafil pokoj 2-osobowy :D (dodam ze bylo nas dwoje) I szkola to tak odwalona, ze mnie az zamurowalo, tak ladnej szkoly to chyba jeszcze nie widzialam (chyba dawno do szkol nie zagladalam... hihihi)

Pozdrawiam
    K.

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

Bieszczadnik Awatar Malenki_Aniolek
    Na forum od
    03.2005
    Rodem z
    Pabianice

Domyślnie

my za nocleg w Ustrzykach Górnych w stodole płaciliśmy 3 zł mi sie np tam bardzie podobało niż w Dwerniku na stanicy gdzie tzw holetik kosztuje 5 zł a się spi w przeciekającym namiocie

Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Domyślnie

Ja tam nie po to mam wakacje, żeby chodzić do szkoły.... Ciężko byłoby mi się przemóc, żeby odważyć się wkroczyć do takiego obiektu w wakacje. Swoją drogą ciekawe czego uczą w szkole z pokojami 2 osobowymi hie hie. W takiej to jeszcze nie byłem. THX za namiar, może we wrześniu się skuszę..... UPS no tak wrzesień to już odpada....

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)