oczywiscie sie zapisuje - jakem dzidziaZamieszczone przez Derty
![]()
oczywiscie sie zapisuje - jakem dzidziaZamieszczone przez Derty
![]()
Zamieszczone przez jeden z Pulpitów
nie no bez przesady.... to mi sie zle kojarzy... hihihi
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Było nie wracaćZamieszczone przez Derty
![]()
Źle Ci było![]()
Nie znoszę pieniążków, chlebusia, jak stara baba do starego pryka mówi tatuś, a on do niej mamuśka.
Lubię Biesy
Długi
wydaje się, że dobrze by było ten temat potraktować jako CIEKAWOSTKĘ, a nie jako PROBLEM (problemik:).
Pozdrawiam wszystkie poetki i poetów, prozaików również!
..tak, trzeba było nie wracać....., ile razy jeszcze będzie trzeba nie wracać?..Hej,.....hej,.........hej... ... ..
No to pozdrowioneczka raz jeszcze:)
Acha, jak zdrobnić słowo "poeta"? Poecik, poeciuńka, poetka:), mam problemik, kurczę..)
Hej
niezrzeszony
..
niezrzeszony
Oj DoczuZamieszczone przez Doczu
Nie prowokuj, bo jak znajdę w archiwum fotografię bardzo złego biesa, dłuta p. Hesa, to napuszczę go na Ciebie. I wszystkie bieszczadzkie "czady" oraz ich wnuki "czadki" Ci nie pomogą.
Pozdrawiam
Hehe JoorgPrzy Tobie nie bedę mówił o Biesach: Bieski
![]()
![]()
Uwielbiam slowotwórstwo.
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Derty... i wszyscy zwolennicy i milośnicy tfu, tfu Biesów...Zamieszczone przez Derty
mi się ta forma nie podoba sama w sobie. Wcale nie ze względu na uzasadnienie jej używania... nawet gdyby taka historia była prawdziwa... forma mi nie leży i już...
czasem po prostu jakichś słów nie lubimy...
a to już zupełnie inna sprawa:)Zamieszczone przez Derty
do tego stopnia współgra, że niektórym odbiera pamięć![]()
a co do formy.. naczelny Czart też nie lubi pewnej formy swojego imienia![]()
-- a mam nadzieje ze tak to jest traktowane i taki mialem zamiar ,ale popatrzcie co juz dowiadujemy sie np:Zamieszczone przez wojtekbieszczad
ze olka- nie lubi nara
honti - resetuje sie jej twardy dysk(ale to od czasu do czasu wskazane)
krawc , doczu, derty - uzywali ,uzywaja i beda uzywac(puki jeszcze moga ) --(uzywanie dotyczy wylcznie slowa Biesy)
dlugi- nie znosi mamusiek(a mamuski trzeba wracz kochac)
marcowy - zaimportowal od corki dozo (ale juz jak mowi reimportowal)
derti -tyle co wrocil z urlopu zrelaksowany po uzywaniu (Biesow) z miejscowym degustatorem
no i kaha --zapisala sie , ja tez sie pisze ,ale slowa Biesy nie wydusicie ze mnie
itp i dowiemy sie jeszcze wiecej......
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki