A ja proponuję zacząć czytać ze zrozumieniem czego dotyczą odpowiedzi zamiast wylewać gorzkie żale że kelner nie podsunął pod nosek i nie wytarł kichawki bo można tego "kotka" obrócić ogonkiem w drugą stronę i uznać niechęć do samodzielnego pozysku ogólnie dostępnej informacji za szczyt chamstwa, bezczelności i braku szacunku dla cudzego czasu (wygooglajcie mi bo mnie się nie chce) który wręcz się prosi o "dołożenie" leniowi. Co do usuwania to są dwie szkoły - jak ktoś "buraczy" to można się odwrócić plecami (w domyśle usunąć) albo można wprost wygarnąć delikwentowi żeby byle jak ale jednak się zachowywał. Preferuję to drugie.
Do tematu - nikt nie proponuje odwoływania się do pamięci tego co było x lat wstecz na polu namiotowym. Dyskusja dotyczy pytań odnośnie "Cichej Doliny" (i co z tego że link się zmienił, kto pamięta jaki był 20 lat temu?) które jest całkiem pozbawione sensu skoro delikwent stronę znalazł i jest podany na niej kontakt do tej miejscówki. Kto udzieli precyzyjniejszej i bardziej aktualnej informacji? Forumowicz który był tam jakiś czas temu czy obsługa tego miejsca?
Jak to ojciec mawiali - myśleć, to nie boli.

Odpowiedz z cytatem
Zakładki