Cytat Zamieszczone przez rispetto Zobacz posta
JNa stronie Cichej Doliny (notabene link zmienił się w międzyczasie) nie ma w ogóle informacji o możliwości nocowania w namiotach, więc to pytanie chyba także nie jest pozbawione sensu? Skąd osoba, która nie była tam 20 lat ma pamiętać, że pole było (jest?) częścią składową schroniska?
Zastanawia mnie zawsze gotowość poświęcenia własnego czasu na tworzenie postów w stylu "poszukaj sobie, zajrzyj do google, itd", których jedynym celem jest dołożenie komuś. Jeżeli post nie spełnia merytoryki forum, to może po prostu zwyczajnie go skasować?
A ja proponuję zacząć czytać ze zrozumieniem czego dotyczą odpowiedzi zamiast wylewać gorzkie żale że kelner nie podsunął pod nosek i nie wytarł kichawki bo można tego "kotka" obrócić ogonkiem w drugą stronę i uznać niechęć do samodzielnego pozysku ogólnie dostępnej informacji za szczyt chamstwa, bezczelności i braku szacunku dla cudzego czasu (wygooglajcie mi bo mnie się nie chce) który wręcz się prosi o "dołożenie" leniowi. Co do usuwania to są dwie szkoły - jak ktoś "buraczy" to można się odwrócić plecami (w domyśle usunąć) albo można wprost wygarnąć delikwentowi żeby byle jak ale jednak się zachowywał. Preferuję to drugie.
Do tematu - nikt nie proponuje odwoływania się do pamięci tego co było x lat wstecz na polu namiotowym. Dyskusja dotyczy pytań odnośnie "Cichej Doliny" (i co z tego że link się zmienił, kto pamięta jaki był 20 lat temu?) które jest całkiem pozbawione sensu skoro delikwent stronę znalazł i jest podany na niej kontakt do tej miejscówki. Kto udzieli precyzyjniejszej i bardziej aktualnej informacji? Forumowicz który był tam jakiś czas temu czy obsługa tego miejsca?
Jak to ojciec mawiali - myśleć, to nie boli.