Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Roztoki Górne i pole namiotowe..

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2014

Domyślnie Odp: Roztoki Górne i pole namiotowe..

Cytat Zamieszczone przez rispetto Zobacz posta
    JNa stronie Cichej Doliny (notabene link zmienił się w międzyczasie) nie ma w ogóle informacji o możliwości nocowania w namiotach, więc to pytanie chyba także nie jest pozbawione sensu? Skąd osoba, która nie była tam 20 lat ma pamiętać, że pole było (jest?) częścią składową schroniska?
    Zastanawia mnie zawsze gotowość poświęcenia własnego czasu na tworzenie postów w stylu "poszukaj sobie, zajrzyj do google, itd", których jedynym celem jest dołożenie komuś. Jeżeli post nie spełnia merytoryki forum, to może po prostu zwyczajnie go skasować?
    A ja proponuję zacząć czytać ze zrozumieniem czego dotyczą odpowiedzi zamiast wylewać gorzkie żale że kelner nie podsunął pod nosek i nie wytarł kichawki bo można tego "kotka" obrócić ogonkiem w drugą stronę i uznać niechęć do samodzielnego pozysku ogólnie dostępnej informacji za szczyt chamstwa, bezczelności i braku szacunku dla cudzego czasu (wygooglajcie mi bo mnie się nie chce) który wręcz się prosi o "dołożenie" leniowi. Co do usuwania to są dwie szkoły - jak ktoś "buraczy" to można się odwrócić plecami (w domyśle usunąć) albo można wprost wygarnąć delikwentowi żeby byle jak ale jednak się zachowywał. Preferuję to drugie.
    Do tematu - nikt nie proponuje odwoływania się do pamięci tego co było x lat wstecz na polu namiotowym. Dyskusja dotyczy pytań odnośnie "Cichej Doliny" (i co z tego że link się zmienił, kto pamięta jaki był 20 lat temu?) które jest całkiem pozbawione sensu skoro delikwent stronę znalazł i jest podany na niej kontakt do tej miejscówki. Kto udzieli precyzyjniejszej i bardziej aktualnej informacji? Forumowicz który był tam jakiś czas temu czy obsługa tego miejsca?
    Jak to ojciec mawiali - myśleć, to nie boli.

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2012

Cytat Zamieszczone przez Verid Zobacz posta
    A ja proponuję zacząć czytać ze zrozumieniem czego dotyczą odpowiedzi zamiast wylewać gorzkie żale że kelner nie podsunął pod nosek i nie wytarł kichawki bo można tego "kotka" obrócić ogonkiem w drugą stronę i uznać niechęć do samodzielnego pozysku ogólnie dostępnej informacji za szczyt chamstwa, bezczelności i braku szacunku dla cudzego czasu (wygooglajcie mi bo mnie się nie chce) który wręcz się prosi o "dołożenie" leniowi. Co do usuwania to są dwie szkoły - jak ktoś "buraczy" to można się odwrócić plecami (w domyśle usunąć) albo można wprost wygarnąć delikwentowi żeby byle jak ale jednak się zachowywał. Preferuję to drugie.
    Do tematu - nikt nie proponuje odwoływania się do pamięci tego co było x lat wstecz na polu namiotowym. Dyskusja dotyczy pytań odnośnie "Cichej Doliny" (i co z tego że link się zmienił, kto pamięta jaki był 20 lat temu?) które jest całkiem pozbawione sensu skoro delikwent stronę znalazł i jest podany na niej kontakt do tej miejscówki. Kto udzieli precyzyjniejszej i bardziej aktualnej informacji? Forumowicz który był tam jakiś czas temu czy obsługa tego miejsca?
    Jak to ojciec mawiali - myśleć, to nie boli.
    Nie powinno się tak traktować kogoś nowego! Liczę na jakąś reakcję.

Forumowicz Roku 2018
    Kronikarz Roku 2018
    Forumowicz Roku 2017
    Kronikarz Roku 2014
    Ekspert Roku 2013
    Korespondent Roku 2008
    Awatar sir Bazyl
    Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Resmiasto

Cytat Zamieszczone przez partyzant Zobacz posta
    Nie powinno się tak traktować kogoś nowego! Liczę na jakąś reakcję.
    Nie przesadzaj, cóż takiego strasznego jest w poście Verida? Ja się prawie z nim zgadzam, jedynie dodałbym trzecią szkołę - ignorować takie posty, gdyż już wielokrotnie mieliśmy na forum takie sytuacje, że próby "zmuszenia" do myślenia powodowały, iż w końcu tłumaczyć się ze swojego zachowania musiał nie ten, który powinien.
    "Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2012

Cytat Zamieszczone przez sir Bazyl Zobacz posta
    Nie przesadzaj, cóż takiego strasznego jest w poście Verida? Ja się prawie z nim zgadzam, jedynie dodałbym trzecią szkołę - ignorować takie posty, gdyż już wielokrotnie mieliśmy na forum takie sytuacje, że próby "zmuszenia" do myślenia powodowały, iż w końcu tłumaczyć się ze swojego zachowania musiał nie ten, który powinien.
    Straszne jest słownictwo i pogarda dla drugiego człowieka, jaka przebija się ze słów Verida.
    Przeczytałem raz jeszcze cały wątek i jestem pewny tego, kto wyszedł na prostaka.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)