Ktoś tam mieszkał pod namiotem? Czekam na refleksje :)
pozdrawiam serdecznie!
Ktoś tam mieszkał pod namiotem? Czekam na refleksje :)
pozdrawiam serdecznie!
Czyzby nikt z Was tam nie nocowal? :(
daj ludziom trochę wiecej czasu.
Zadajesz posta w sobote a w niedziele juz narzekasz ze nikt nie odpisał.
troche cierpliwości. Sa wakacje, weekend, to pewnie Ci co nocowali sa w górach.
A tak na marginesie, to zajrzałes do archiwum ? Bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że nic tam nie ma na interesujący Cię temat.
nie narzekam - czekam.
Do archiwum zajrzalem i nie znalazlem nic, co by mnie zainteresowalo w tym temacie. Tak wiec czekam nadal (i cierpliwie) na Wasze odpowiedzi.
pozdrawiam serdecznie!
Pole jest OK. Wokół cicho i spokojnie. Jest mozliwość korzystania z łazienek i pryszniców w schronisku obok. Dojazd samochodem na samo pole.
Poczytaj sobie tutajZamieszczone przez krysp
http://www.cisna.pl/index.php?strona...id=cichadolina
http://www.cichadolina.webpark.pl/
Okolica bardzo spokojna i śliczna.... Pozdrawiam
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Merci Anyczka!
okolice znam, bom chadzał tamtedy parokrotnie, ale nigdy nie zatrzymywalem sie na noc. Nigdy tez nie widzialem ani jednego namiotu na tamtejszym polu przy schronisku.
Pozdroweczki!
A ja widziałem i to nawet kilka. Natomiast gorąco polecam pole namiotowe po słowackiej stronie, niecałe 300 metrów od szlabanu na przełęczy, czyściutkie, zadbanie i znacznie ładniejsze od tego przy schronisku. Jest miejsce na ognisko, sa ławeczki, jest chata na posiłki ze stołem i ławkami. Polecam i prosze: nie niszczyć! tak pieknego pola namiotowego po polskiej stronie dawno nie widziałem.
mysmy tamtedy szli i tez widzialam sporo namiotow. nie wiem jak sprawy cenowe, ale chyba ci ludzie nie narzekali bo b. usmiechnieci....
a tak apropo granicy to strasznie mi sie podobalo to przejscie.... bo do granicy prowadzi piekna asfaltowa droga (jakies 3-4 km) a po slowackiej stronie.... taka polna droga.... wiec prosze sie nie zrazac
Pozdrawiam
KaHa
Pozdrawiam
KaHa
i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D
Przepraszam, że odkopuję taki stary temat, ale czy to pole nadal działa? A może ktoś ma aktualne info o polu po słowackiej stronie? Jak tam z cenami?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki