Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 53

Wątek: Biesy intymne...

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Jura Krak-Częst.

Domyślnie romantyka

W tym samym roku też leżałem pod namiotem ale na lotnisku w Babimoście.Zamiast naTarnicę patrzyłem na "zadek" samolotu a moja ukochana była 300 km dalej.
    Nie przeszkodziło nam to jednak w podjęciu tej właściwej decyzji.16 lat jesteśmy już razem i dopiero od niedawna jeździmy w Bieszczady. W ubiegłym tygodniu wspięliśmy się na Rysy kończąc zdobywanie Korony Gór Polski.

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Derty
    Tańczymy i znów szept 'Andrzejku
    czy to nie TY czasem do Dertyego szeptałaś ???

Cytat Zamieszczone przez CÓRKA RYBAKA
    Ponoć największe miłości to te nieszczęśliwe. Moja największa gdzieś w okolicach Polańczyka nadal byc może... Pozdrawiam Cię, Andrzeju. to już 27 lat... olor=darkblue][/color]
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Warszawa

Domyślnie

Witam serdecznie.
    Temat bardzo romantyczny. O dziwo prawie sami mężczyźni umieszczaja swoje wspomnienia. Jestem tym mile zaskoczona bo wydawało mi się, że romantyzm to domena kobiet.
    Ja niestety miłości w Bieszczadach nie znalazłam ale potrawię sobie wyobrazić romantyczną noc na szczycie Tarnicy, pod migajacymi gwiazdkami. My dwoje przytuleni do siebie. Ech.......
    Życzę wszystkim Bieszczadnikom i nie tylko takich romantycznych wspomnień jak najwięcej.
    Ania

Domyślnie Spoko spoko

Ostatnie szukanie romantycznej miłości w B. skonczyło się poprawką i groźbą zawalenia studiów. No tak, chcesz mieć miłość w czerwcu, nie będziesz miał gór we wrześniu.

Tym niemniej nie znalazłwszy towarzyszki życia w czerwcu spędziłem kilka miłych chwil, czy to kąpiąc się w potoku, czy obrzucając śnieżkami.

Tym niemniej będę szukał. Co więcej część owych poszukiwań znajdziecie w dziale relacji. Relacja z czerwca rzecz jasna pozostanie niedokończona na wieczność. Pewnych rzeczy nie wolno dopowiadać, by nie zgasły.

"Szukam, szukania mi trzeba, domu, gitarą i piórem. A góry nade mną jak niebo / a niebo nade mną jak góry".

AnkaWawa - romatyzm nie jestli tylko domeną kobiet, czy mężczyzn. Jest domeną Bieszczadników.
    Pozdrawiam z dalekiej północy,
    Marcin.

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Katowice

Domyślnie

Ja sie zawsze zakochuje w Bieszczadach. Jedno spojrzenie, usmiech i juz przepadlam. I dzieje sie to tylko tam. I potem te cudowne , dlugie wedrowki, noce niespokojne i czule pozegnania. Aby powrocic znow i zakochac sie ponownie.........

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ezechiel
    romatyzm nie jestli tylko domeną kobiet, czy mężczyzn. Jest domeną Bieszczadników.
    Zgadzę się z Toba Ezechielu. Bieszczady maja w sobie coś z czarodzieja. Atmosfera jeszcze dzikich i pustych miejsc, piękne widoki, od których dech zapiera sprawiają, ze chce się dzielić tym z ukochaną osobą. Wtedy to własnie najłatwiej jest oddać się miłości, otworzyć serce i znaleźć drogę do szczęścia.
    Szkoda tylko, ze powrót do rzeczywistości jest taki szary....
    Pozdrawiam
    Anka
    AnkaWawa/Wołomin

Domyślnie Ponownie

Ponownie nie zgodzę się z Tobą Anno.

Bieszczady są rzeczywistością. Cała reszta to tylko majaki, śnione gdzieś pośród połonin. Przykra konieczność, niezbędna by rzeczywistość nie spowszedniała.
    Pozdrawiam z dalekiej północy,
    Marcin.

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ezechiel
    Bieszczady są rzeczywistością. Cała reszta to tylko majaki, śnione gdzieś pośród połonin. Przykra konieczność, niezbędna by rzeczywistość nie spowszedniała.
    Dokladnie tak to widze. Góry to moje miejsce na Ziemi ale wiem, ze jeszcze musze pobyc tam gdzie nie moj swiat, nie moja rzeczywistosc aby za jakis czas w koncu zostac tam gdzie czuje sie najlepiej i gdzie wszystko jest prawdziwe.

Bieszczadnik Awatar Aleksandra
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Warszawa

Domyślnie

tak trzymać...
    podpisuję się pod tym całym sercem...

a jeśli chodzi o " intymnie" - to nie wiem jak to jest, ale tam wszystko porusza serce, wszystko jest bliskie i powoduje, że oczy śmieją się płonąc w niepowtarzalny sposób....

taaaaaaak
    takie są właśnie Bieszczady i bieszczadnicy zresztą też...

pozdrawiam
    Aleksandra

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aleksandra
    bieszczadnicy zresztą też...

oj tak.....:D

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)