Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 53

Wątek: Biesy intymne...

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Domyślnie Odp: Biesy intymne...

Ciemne noce,zimne potoki są rewelacyjne :)
    Co do ciemnych nocy - zgadzam się. W kwestii zimnych potoków (w kwestii intymności) nie..... w jakimś filmie usłyszałem...."tylko kaczkom w zimnej wodzie staje" i to prawda. Choć w sierpniu potok był całkiem snośny :)
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Barnaba Zobacz posta
    Co do ciemnych nocy - zgadzam się. W kwestii zimnych potoków (w kwestii intymności) nie..... w jakimś filmie usłyszałem...."tylko kaczkom w zimnej wodzie staje" i to prawda. Choć w sierpniu potok był całkiem snośny :)
    Trzeba umieć odróżnić kaczkę od kaczora Ornitologia się kłania....
    pozdrawiam
    bertrand236

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Cytat Zamieszczone przez bertrand236 Zobacz posta
    Trzeba umieć odróżnić kaczkę od kaczora Ornitologia się kłania....
    pozdrawiam
    no ja kiedys slyszalam jak odroznic kaczke od kaczora... Jak sie rzuci jakiś okruch do zjedzenia kaczorowi to : ON ZJADŁ, a ONA ZJADLA

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

Bieszczadnik Awatar Dott
    Na forum od
    09.2006
    Rodem z
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez natasha Zobacz posta
    Dott,Słonko,nie bądź tchórz.Jeśli będziesz się bała wrocić tylko dlatego,że być może "wszystko wróci" to nie wrócisz,ale Ty.W Bieszczady.Warto rezygnować z gór dla jakiś tam rozterek sercowych?odpowiadam:NIE.
    Zresztą...każda historia,nawet smutna,ma swoją jasną stronę.Trzeba potrafić patrzeć na nie od właściwej,jasne strony.Tak,żeby niebo bieszczadzkie przypominało Ci jego oczy,szumiące zboże jego włosy a gadanie potoku-jego głos.Życie jest zbyt trudne,żeby sie ciskać.
    Ps.Jak kto zjeżdża do Anyczkogrodu to koniecznie z różową farbą-trzeba Ali życie troszkę podkolorować:)
    Ja musze wrócić bo czuje w sobie taką pustkę nie do opisania =(
    Już szału dostaje pomału bo Ciągle myślę o Bieszczadach...
    Ostatni raz tam byłam w kwietniu 2004 =( =( =(
    A potem nie miałam jak, praca w tygodniu, studia w weekendy...
    Miałam już zaplanowany wyjazd w połowie października 13-15 i cieszyłam się ogromnie i bęc, mojemu facetowi zmienili grafik odgórnie i w ten weekend musi iść na 2zmiane ((bo on pracuje systemem 4brygadowym i nie ma wolnych weekenów chyba że mu tak wypadnie))
    Więc nadal mi pozostaje tęsknić i odwiedzać moje kochane Biesy na forum, w portalu i przeglądając fotki =(

Co do moich obaw.... nie boje się może że to wróci bo raczej nie ma szans wrócić, bardziej boje się o pogorszenie się relacji z moim obecnym facetem... on jest strasznie zazdrosny o Marcina, choć naprawde nie ma podstaw =/ Boje się ich spotkania ((jeśli dojdzie do takiego))
    Tymbardziej że Dawid się go czepia =/

Co do zimnych potoków... hmmm rozkosz

Bieszczadnik Awatar kobieta_bieszczadzka
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    to tu ... to tam ...

To może i ja coś dorzucę..... Zasadniczo poznałam mojego obecnego męża dzięki temu forum.... a dokładnie dzięki spotkaniu Biesołazów w Kazimierzu pewnej zimy :) ... i dzieki Jagnie oczywiście..... a potem zabrałam go w Biesy i juz prawie nigdzie indziej nie chce jeździć.... W ostatnią niedzielę wrócilismy z naszej podróży poślubnej...... oczywiście z Biesków... i było cudnie i romantycznie i intymnie i rykowisko było >>> jeleni :P >>> i nie chciałbym spędzić tego czasu nigdzie indziej na świecie..... :)

pozdraviam

kobita

Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

ja w kwestii potoków. Bardzo na miejscu jest tu cytat ze skeczu, że
    "w takiej wodzie to tylko kaczorom staje".
    Na początku października, woda osiągnęła już taką temperaturę, że stopień mniej, i ślizgałbym się po lodzie!
    Miałem zrobioną dokumentację (kąpieli), jednak mojemu fotografowi tak coś nie szło, że widać jedynie krzaki.... Może podejmę jeszcze próbę za 2 tygodnie.....
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Bieszczadnik
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    pogórze

Barnabo poruszanie kwestii "kaczorów" jest wysoce ryzykowne.... chyba nie chcesz, aby nam zamknięto forum?;-) No cóż ponieważ jestem żeńskiej "pci" mogę się jedynie wypowiadać na temat co w zimnym potoku dzieje się z kaczuszkami
    pozdrawiam
    Małgośka

_J23
    Guest

Cytat Zamieszczone przez banana Zobacz posta
    Barnabo poruszanie kwestii "kaczorów" jest wysoce ryzykowne.... chyba nie chcesz, aby nam zamknięto forum?;-) No cóż ponieważ jestem żeńskiej "pci" mogę się jedynie wypowiadać na temat co w zimnym potoku dzieje się z kaczuszkami
    A to bardzo ciekawe oze byc... NO CO?????? sie dzieje

Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Widzę ze tu ludzie są wrażliwi na tym punkcie. Wyjaśniam że jest to forum bieszczadzkie, a więc o terenie, historii, itp Bieszczadów. A jak piszę kaczor to mam na myśli takie zwierzątko wodne, co czasem widać nad wodą.

Jeśli chodzi o zamykanie forum..... równie dobrze, można zamknąć google. :) boszzzzz.

Bieszczadnik
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    pogórze

Nie Barnabo nie jestem wrażliwa na tym punkcie... absolutnie. Może trochę zmęczona rzeczywistością, od której ciężko uciec.... ale w jednym masz rację: to forum jest właśnie po to aby o tej kiepskiej "rzeczywistości" (?) zapomnieć... przepraszam i obiecuję poprawę...
    pozdrawiam
    Małgośka

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)