Bertrand! Niedługo bedziesz musiał się spotkać z Michałem z O. na ubitej ziemi jak tak dalej pójdzieZamieszczone przez Michał
![]()
Bertrand! Niedługo bedziesz musiał się spotkać z Michałem z O. na ubitej ziemi jak tak dalej pójdzieZamieszczone przez Michał
![]()
Witaj
No i widzisz?! Nawet poczucia homoru nie można Ci odmówić!!!Zamieszczone przez barszczu
Buziaki
z jezyczkiem?Zamieszczone przez Michał
![]()
![]()
![]()
![]()
Witaj
Te przyjemności to sobie pozostawmy na późniejZamieszczone przez barszczu
![]()
Jak nam kobitek zabraknie!!!!
Oby nigdy
Pozdrawiam
Dobra! koniec pieprzenia - tu jest post o pochodzeniu nazwy Berdo!!!Zamieszczone przez Michał
Witaj
Oczywista - to do tematu - gdzie nie spluniesz - to berdo. Sądzę, że dzisiaj jednak według Twojej (Waszej) sugestii te nazwy powinne pomóc małolatom, coby nie błądzili. Jednoznaczność - chyba nie - ścisłe określenie położenia - tak.Zamieszczone przez barszczu
Mapy są potrzebne - ale ludziom rozumnym - cobyś tam nie na skrobał, i tak póki wlokę swoje cielsko i tak będę miał ubaw, kiedy leżąc pod cudnym bukiem, przekomarzając się z rysiem wiszącym nademną 2 m, spotykam owieczkę - "czy do Cisnej to już... - nie! nie ten kierunek"
Ale właśnie w tym cała .....
Pozdrawiam
a mapy, a nazewnictwo?Zamieszczone przez Michał
eh
Wszystko przed nami. Już kiedyś umawialiśmy sie na piwo na tym forum, a z klikoma osobami tu piszacymi piwo już piłem :D :D Poza tym mogą oni potwierdzić, że Renatka i ja tworzymy wspaniały zespół. Może cos o tym napiszę we wtorek.Zamieszczone przez Michał
Pozdrawiam
bertrand236
Witaj
Hmm - chyba za mną - spotykanie ludzi poza szlakami czy ścieżkami to tylko dla mnie przeszkoda.Zamieszczone przez bertrand236
Ale - zadziwia mnie jedno - multum ludzi na forum, a ja osobiście miałem okazję poznać tylko !!!! dwóch z Was (gdzie te kobitki?) - Piotra, który dalej bardzo aktywnie udziela się na forum i pewnego ziomala z W-wy, którego chciałem przeprosić za swoje wybryki na forum (i uczyniłem toto) - ale nie podaję kto to - bo nie wiem, czy sobie tego życzy. Gdyby to przełożyć na Bieszczady i na problematykę z nimi związaną , powinienem się pochlastać!! Hmm zapewne jest pewne obbcicie tego w postach..
Niestety muszę spadać - ale z miłą chęcią i cholerną ciekawością spotkam się z Wami pod bukiem, z olewjącym nas rysiem i nieopodal drzemiącym miskiem.
Oby - czego i Wam życzę
Do przyszłego roku!
do Michałato pewneZamieszczone przez Michał
to fakt --wynik kompleksów ???Zamieszczone przez Michał
nie tylko ...zapraszamy -- nic ci tu nie grozi -- poza tym , że nie lubimy ludzi złosliwych i zawistnych -- to jedna z najgorszych cech charakteru ..Zamieszczone przez Michał
kiedyś zachowywałeś sie inaczej -- co sie stało ??/
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki