Nie zrozumiales moich intencji. Moje uwagi maja na celu lepsze opracowanie w przyszlosci mapy. Post nie byl zalozony w celu "czepiania sie", tylko skorelowaniu potrzeb wydawcy i klienta-turysty. Wyrazenie "czepianie sie" ma zbyt pejoratywny wydzwiek nie pasujacy do charakteru mojego postu, ktory nalezy traktowac jako sugestie i pretekst do rozmowy, aby w przyszlosci powstala lepsza mapa.Zamieszczone przez Piotr
Jesli przyjac Twoje zaloznie, to mozna oczywiscie pominac wiekszosc glownych szczytow i napisac na okladce mapy, ze jest adresowana do wytrwawnego turysty, ale ja w takiej koncpecji logiki nie widze.
Chyba nie sadzisz, ze zadnych poprawek wydawca w przyszlosci juz nie wniesie? To jest dopiero drugie wydanie, a ile Compass zrobil wznowien?
Nie podwazalem pracy wydawcy wlozonej w opracowanie mapy...musiales niedokladnie przeczytac moje wypowiedzi.
Jednak kazdy wydawca powinien umiec przyjac konstruktywna krytyke i...nie tylko wydawca, ale Ty chyba nie potrafisz skoro odbierasz moje wypowiedzi tak negatywnie,a...niepotrzebnie.

Zakładki