Cytat Zamieszczone przez Piotr
sam zrób mape to zobaczysz ile to roboty".
Co za ludzie, tylko się czepiać szczegółów potrafią
Nie zrozumiales moich intencji. Moje uwagi maja na celu lepsze opracowanie w przyszlosci mapy. Post nie byl zalozony w celu "czepiania sie", tylko skorelowaniu potrzeb wydawcy i klienta-turysty. Wyrazenie "czepianie sie" ma zbyt pejoratywny wydzwiek nie pasujacy do charakteru mojego postu, ktory nalezy traktowac jako sugestie i pretekst do rozmowy, aby w przyszlosci powstala lepsza mapa.
Jesli przyjac Twoje zaloznie, to mozna oczywiscie pominac wiekszosc glownych szczytow i napisac na okladce mapy, ze jest adresowana do wytrwawnego turysty, ale ja w takiej koncpecji logiki nie widze.
Chyba nie sadzisz, ze zadnych poprawek wydawca w przyszlosci juz nie wniesie? To jest dopiero drugie wydanie, a ile Compass zrobil wznowien?
Nie podwazalem pracy wydawcy wlozonej w opracowanie mapy...musiales niedokladnie przeczytac moje wypowiedzi.
Jednak kazdy wydawca powinien umiec przyjac konstruktywna krytyke i...nie tylko wydawca, ale Ty chyba nie potrafisz skoro odbierasz moje wypowiedzi tak negatywnie,a...niepotrzebnie.