Cytat Zamieszczone przez Piskal Zobacz posta
Pamiętacie ten wątek?
Otóż nasz forumowy napisał tę książkę. Ba, właśnie ukazał się trzeci tom. Ja jestem po lekturze pierwszego i jestem pod dużym wrażeniem.
Piotr, w końcu też poeta, niezwykle poetycznie i barwnie umie operować nastrojem, malować obrazem i wciągać czytelnika w toczącą się we wsi Wisoły grę. No i ta intrygująca okładka!
I chociaż akcja nie toczy się bezpośrednio w Bieszczadach- polecam z całą swoją perfidią. Biorę się czym prędzej za tom drugi, bo z przecieków, które do mnie dotarły, i to z pierwszej ręki, w trzecim ma się pojawić moja miejscowość.
Piotrze-prywatne już złożyłem, czas na publiczne gratulacje!
978-83-7835-282-2.jpg
Uwaga! Wątek zawiera lokowanie produktu.

Tom drugi za mną. W sieci nie znalazłem negatywnej recenzji,co o czymś świadczy, i jeśli ktoś jest zainteresowany, ten znajdzie.Tzn. recenzję, nie że negatywną. Ja wrzucam pewien filmik, który trochę wyjaśni. A od siebie naprawdę szczerze polecam.I to jako człowiek dość oczytany, ale nie specjalista od powieści grozy. Piotr wspaniale buduje napięcie. I czekam, kiedy mnie nawiedzi osobiście, w tym moim Toporzysko/Potworzysku, bo znamy się, mailowo, telefonicznie, czas na osobiste zapoznanie.