ja też wiemZamieszczone przez olka_olka
![]()
hehe..to rzeczywiście z tym widokiem może być niezła niespodzianka panie adminieZamieszczone przez admin
, tylko jak szyby w łazience zaparują to widoku niet
![]()
ja też wiemZamieszczone przez olka_olka
![]()
hehe..to rzeczywiście z tym widokiem może być niezła niespodzianka panie adminieZamieszczone przez admin
, tylko jak szyby w łazience zaparują to widoku niet
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Wetlina - Stare Sioło
No i poszły Bieszczady w świat :)
Zapraszam do przesyłania tu na forum uwag / sugestii / pytań.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do tego, żebym mógł widzieć to na co lubię patrzeć :D
Pozdrawiam
bertrand236
O Fak !
To juz ?;-)
No rewelacja.
Przyłączam sie do podziękowac Bertranda
To naprawdę niespodzianka ! (choć niektórzy już wczesniej uchylili rąbka tajemnicy)![]()
Codziennie, mimo tych kilkuset kilometrów odległości, można teraz zajrzeć do "Krainy marzeń"![]()
Pozdrawiam
Przemek
No i co mnie najbardziej interesuje można na bierząco śledzić, czy bukom zaczynają się kolorować liście. Czekam na ten moment, aby wybrac się wreszcie w Bieszczady JesieniąZamieszczone przez Polej
![]()
Jejku... :] Zatkało mnie, tylko tyle teraz powiem :)
1
Witam serdecznie. Bylam kilka razy w Bieszczadach, teraz niestety muszę się "kisić" w Szczecinie...nigdy nie widziałam moich ukochanych górek jesienią - możecie zamieścić parę foteczek?
Pozdrowionka Jedyna ze Szczecina :D
Pewnie ktoś zamiesci, ale to nie ten watek.Zamieszczone przez Jedyna
Zajrzyj do wątku "A może jakieś aktualne fotki ?"
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)