Co przedstawia załączona do postu fotka?
![]()
Co przedstawia załączona do postu fotka?
![]()
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
wygląda to jak '"WEBCAM ' czyli po ludzku kamera, tylko gdzież to , to jest??Zamieszczone przez admin
![]()
pozdroowka
marekm
Czyżby nowa bieszczadzka webkamera ?
Na dachu u państwa MusiałowskichZamieszczone przez marekm
w Ustrzykach Górnych
![]()
Nie inaczej - to nowy webcam, który już nadaje.
Obecnie w fazie testów, a oficjalnie rozpoczniemy przekaz za kilka dni.
Gdzie nie powiem :) bo nie będzie niespodzianki - którą obiecałem tu na forum ponad miesiąc temu.
Aby podnieść jeszcze temperaturkę oczekiwania powiem, że bliżej do naszych gór postawić webcamu już się nie daoraz, że to co widać na fotce to TYLKO połowa zapowiedzianej niespodzianki
.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
to że niby Połonina WetlińskaZamieszczone przez admin
..eeee chyba nie..ja stawiam na Wołosate albo Ustrzyki Górne
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Grrrr - tylko nie mów, że poznałaś po oknie od łazienki :)Zamieszczone przez olka_olka
Pozdrawiam
Darek Magusiak
Ja wiem, co będzie widać, ale nie powiemzgodnie z życzeniem admina
![]()
No, nie po oknie, to kobieca intuicjaZamieszczone przez admin
![]()
było pytanie - jest odpowiedź, i to z kobiecą intuicją.Zamieszczone przez olka_olka
Ola, dzięki![]()
pozdroowka
marekm
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki