Może jakaś "dobra dusza" poda jakieś adresy do stron z webcamerkami Bieszczad.
Pozdrawiam
Może jakaś "dobra dusza" poda jakieś adresy do stron z webcamerkami Bieszczad.
Pozdrawiam
ŁojZamieszczone przez Adekar
![]()
![]()
leniuszek z Ciebie, Łoj
![]()
pozdroowka
marekm
Hej :)
Zatkało Maleńkiego Aniołka, zatkało i mnie. Pytanie - kto nas odetka ?![]()
No, ale wielkie, wielkie dziękowanie za ten wynalazek Adminie :) A gdzie drugie urządzenie zawiśnie? Czyżby na Wetlińskiej ??:O To by było...
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
NieBrak możliwości technicznych.
Co do miejsca dla drugiego webcamu nie chcę się wypowiadać aby nie zapeszyć.
Będzie tym większa niespodzianka gdy się pojawi. Zdradzę jedynie, że jest to miejsce takie jak Krupówki dla Zakopanego.![]()
Obecnie jest problem jeszcze z łączem - TPSA zawaliła. Mam nadzieję, że niedługo już problem zostanie rozwiązany i bogaci o doświadczenia z pierwszej instalacji ruszymy na zakupy sprzętu. A wszystko po to by przekaz był jeszcze lepszy :)
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
ja tam bym wolała na Caryńskiej ale tam to w ogóle nie ma gdzie...Zamieszczone przez Derty
PS. Jejku... od kiedy to ja jestem Bieszczadnikiem... Ja chyba niczym nie zasłużyłam...
Ech... Pewnie zapora?Zamieszczone przez admin
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
to samo sobie pomyślałam... Przynajmniej w moim wypadku wolę patrzeć na Szeroki wierch lub siodło
Nie ma tak "letko" :D ZnalazłemZamieszczone przez marekm
... 3 kamerki, ale miałem nadzieję, że ktoś poda inne adresy. Tylu fachowców na forum
![]()
Mimo wszystko pozdrawiam kolegę marekm
Zamieszczone przez Adekar
Dzięki, również Cię pozdrawiam.
I do w/w dołączam :
http://www.bieszczady.biz.pl/kamery.html
hej
pozdroowka
marekm
Swoją drogą to szczytem marzeń byłoby, gdyby umieścić jakąs kamerkę w kierunku zachodnim, bo póki co wszystkie sa ustawione w kierunku wschodnim lub południowo wschodnim i z rana lub do południa (kiedy jest najlepsze światło) słabo wiadać![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)