Około 11:45 pojawił się starszy jegomość. Na moje pytanie czy coś się stało, bo nie ma Mszy odpowiedział, że jest, ale, o 12:00, bo zawsze o tej godzinie jest odprawiana w niedzielę Very Happy . Wdałem się w polemikę z tym facetem mówiąc, że na krzyżu jest godzina 11:30 Exclamation . Wyraziłem zdziwienie, że do tej pory jeszcze nikt tego nie poprawił Question . Usłyszałem, że nie ma potrzeby niczego poprawiać, bo przecież wszyscy wiedzą, że Msza Św. w niedziele jest odprawiana o godzinie 12:00 Laughing Laughing Laughing . Przestałem dyskutować. Stwierdziłem, że to nie ma sensu. Very Happy Natomiast mylne godziny tej Mszy są podane w Paszporcie w Bieszczady Exclamation oraz na stronie
www.bieszczady.net.pl Exclamation Myślę, że Iras powinien to skorygować Idea na stronach internetowych. O 11:50 przyszedł Kościelny z wieeelkim kluczem i otwarł cerkiew. To, co zobaczyłem po wejściu do środka wprawiło mnie w głębokie przygnębienie. Sad Świątynia ta jest bardzo, ale to naprawdę bardzo biedna.
Zakładki