K woli scislosci - policje powiadomilismy ale wpierw trzeba wyslac poleconym prosbe o zwrot, jak nie zwroci to dopiero mozna wlaczyc w to policje. Dowiedzialam sie rowniez ze nie jest to pierwsza skarga na P. Lule (w zrzeszeniu gosp. agroturystycznych).
Ponadto dowiedzialam sie juz na miejscu jak pojechalismy odebrac zaliczke ze gdybysmy chcieli wrocic z wycieczki po 23:00 to nie wolno bo jest cisza nocna. No coz...
Walker - nie sypiam w Marriotach czy Sobieskich mimo ze jestem z Warszawki ale nigdy nie zdarzylo mi sie, zeby gdziekolwiek czy ktokolwiek mial problem ze przyjezdzam pozno, czy wracam pozno z wycieczek tudziez siedze do pozna ze znajomymi. W zadnym kazdym kraju na swiecie nie ma problemu z godzinami przyjazdow, bo niby jak mozna np. opoznic samolot ? Chcac nie chcac osoby, ktore zajmuja sie turystyka sa "na zawolanie" klientow jak w innych branzach uslugowych. Nie wiem zreszta jak wielki rumor moga zrobic 4 osoby, ktore marza tylko o tym zeby sie polozyc spac - wnoszeniem 1 torby na gore ? A jakby mi sie w nocy siusiu zachcialo to nie moge bo woda robi halas ?
pozdrawiam i dziekuje za mile slowa. Moze cos uda mi sie zdzialac![]()
Asia