Cytat Zamieszczone przez cointreau
Nieladna sugestia i niepotrzebna. No, ale jak brakuje troszke kultury, to sie tak szuka zaczepek zamiast prowadzic merytoryczna dyskusje.
Nadinterpretacja - czytacie co chcecie przeczytać, sugestia (nie zaczepka) dotyczyła raczej znacznego podobieństwa. Spora liczba - pomijając likierowe" nicki - cech i poczynań wspólnych, niczym bracia-bliźniacy , jest bardzo intrygująca, co nie znaczy że zabroniona bądź niepożądana lub niemożliwa, wszak zbiegi okoliczności zdarzają się w zyciu - wyraziłem w ten sposób swoje zaciekawienie intrygującym "zjawiskiem".

Co byś znowu nie mówił, że nie na temat:
Nie wiem jak teraz jest w Chmielu u tej pani, ale chciałem tam się zatrzymać jadąc na II KIMB (coś 2 czy 3 lata temu, nie pamiętam). Pani usiłowała wmusić wykupienie obiadów, czego nigdy nie robię, bo chce wracać z trasy wtedy kiedy mi sie podoba, a nie dlatego, że obiad jest w jakichś tam godzinach. Pomimo, że były bezproblemowo wolne miejsca i nie było gwarancji że ktoś inny się pojawi, pani wolała wcale nie wynajać, niż wynająć bez obiadu. Po tym wywnioskowałem, że widocznie turysci walą tam drzwiami i oknami, skoro tak sobie przebiera i grymasi.

Ad. rankingu - nigdy nie widziałem obiektywnego rankingu tego typu, kto zna - niech pierwszy rzuci linkiem. Dlatego nie wierzę by tu mógł postać ranking z którego wszyscy byliby zadowoleni. Natomiast kreowanie takiego rankingu pt. lista dobrych kwater, itp - jest chyba jednym z gorszych rozwiązań. Cała rzesza bardzo dobrych obiektów byłaby w nim pominieta, tylko dlatego że żaden z forumowiczów akurat w którymś nie był - brak obiektu w takim rankingu sugeruje, że obiekt jest do bani, co jest niezgodne z rzeczywistością.