Bardzo nieladnie tak mowic i bardzo zle o Tobie to swiadczy. Przykro mi ze tak sadzisz - nie kazdy Warszawiak to gbur czy burak (akurat w naszym towarzystwie Warszawa to osob 2 ale to chyba nie ma znaczenia). Przeczytaj jeszcze raz co napisalam a potem sie wypowiadaj.Zamieszczone przez Tomek_J
Po pierwsze - Pani Lula wiedziala ze przyjedziemy pozno - to byla pierwsza rzecz o ktorej rezerwujac pokoj powiedzialam bo wiedzialam, ze bedziemy grubo po 1:00 i moze to przeszkadzac. Tak na marginesie np w Szczyrku o 2 w nocy gospodyni po nas wyszla, zeby pokierowac do swojego domu, jak sie zgubilismy
Po drugie - w pierwszym telefonie Pani Lula nie miala nic przeciwko naszemu poznemu przyjazdowi, potem nagle zmienila zdanie.
Po trzecie powiedzialam jej ze wejdziemy cicho i tylko sie polozymy, nawet sie nie bedziemy kapac.
A na koniec - jezeli ludzie zachowuja sie tak jak Ty wyciagajac wnioski z tego tylko ze jestesmy z Warszawy tudziez innego miasta nie dziwie sie ze taka nienawisc jest wsrod ludzi. Napisalam mojego pierwszego maila zeby sie dowiedziec co mam robic, bylam rozzalona, ze spotkala mnie taka przykrosc i nie sadzilam, ze ktos odpisze mi w taki brzydki sposob jak Ty, krytykujac mnie tylko dlatego ze jestem z Warszawy.
Wiem ze teraz cokolwiek napisze to i tak mi nikt nie uwierzy bo gbury z Warszawy jada w Bieszczady robic zadyme (szczegolnie ci w ciazy....)a le co tam ja i tak wierze ze na swiecie jest wiecej dobrych niz zlych ludzi
pozdrawiam
Aisa