Jabol, jak chcesz zdjęcia Tratwy to Ci podrzucę, bo na forum nie wiem czy mogę :) Żeby nie było, że "napaleńców Jabola" ściągam :)... Na... Jabola i na perkusistę Dżemu (nie daj Boże) :D ;D :D heh Pozdrawiam i czekam na CD
Jabol, jak chcesz zdjęcia Tratwy to Ci podrzucę, bo na forum nie wiem czy mogę :) Żeby nie było, że "napaleńców Jabola" ściągam :)... Na... Jabola i na perkusistę Dżemu (nie daj Boże) :D ;D :D heh Pozdrawiam i czekam na CD
V CZART Granie
Oj Natasha masz rację. Ja chcę, ja chcę!!!
yhm, toś Ty jedna z tych "napaleńców" na Jabola czy perkusistę? :D :P :) :D
V CZART Granie
Niestety, jestem grzeczną dziewczyną i moje cele są zbożne. Ja chce kajakiem opłynąć jezioro. Mam jednak problem. Kumpel który ze mną pływa ostatnio stwiedził, że z wariatuniem więcej nie wsiądzie do kajaka. Nie rozumiem dlaczego się wściekał kiedy przy trójeczce stawiałam kajak burta do fali.
lucynka...ja chętna![]()
..a co mi tam...i tak całe życie z wariatami
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
To jest nas dwie. Cieszę się Bratnia Duszko.
Jest conajmniej 3 Duszyczki... To może jakąś Ligę założymy? Poszukam zaraz zdjęć Tratwy
V CZART Granie
..i ten i ten niczego sobie...(gdybym miała odpowiadać za LucynkęZamieszczone przez Astra:)
)
Niestety?Kobieto!Ciesz się,żeś jeszcze nie uległa wpływom tego zepsutego świata :DZamieszczone przez lucyna
Co do dziewiczej podróży w tak zacnym gronie-i ja bym się pisała..gdyby tylko było odrobinę cieplej![]()
Ciepłe buziaki dla wszytskich Psiapsiułek![]()
Pozdrawiam-Gosia.
to dajcie znac kiedy bedziecie wypływać - grono męskie urządzi uroczysty startZamieszczone przez natasha
...namacha parę fotek i wykorzysta jako materiał szkoleniowy z cyklu "ku przestrodze"Zamieszczone przez barszczu
Albo jeszcze lepiej-zrobi fotomontaż i wrzuci do jakiejś satyrycznej galerii pod hasłem "O tym jak kobitom zachciało się żeglować...":)
Tak Barszczu.Na pewno damy Wam znać![]()
Pozdrawiam-Gosia.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki