wyczuwam ironię :PZamieszczone przez natasha
wyczuwam ironię :PZamieszczone przez natasha
Ależ skądZamieszczone przez barszczu
![]()
Pozdrawiam-Gosia.
Apropos Tratwy... Z dedykacją dla Lucyny i Natashy :)
V CZART Granie
I tym bedziecie płynąć? Michał wam pozyczy?
Zagadamy dobrze tylko te laski trzeba wykurzyć :):D
V CZART Granie
I jeszcze jedno z... Zgrabny :):o
![]()
V CZART Granie
HehehePrzepraszam ze wtrącam sie do tego czatu :D Dzieki Astra za fotki cudnej urody tratwy z zatoki Telesnickiej. Być moze juz jej nie ma, bo w miedzyczasie była akcja Sprzatanie Świata i jakaś zapalczywa ekipa mogła posprzatac teren
...A ja podczas waszej rozmowy zdążyłem dopłynąć do wyspy...Od strony Jawora jest raczej piaszczysta niz skalista. Idealne miejsce do lądowania. W okolicy wyspy pływa kilka rowerków wodnych( chyba z ośrodka Jawor), z podobnymi zamiarami, ale gdy ujrzeli jak wysiadam uznali wyspe za zamieszkałą i popłyneli w stronę Brosa...Kajak na brzeg, wiosło w krzaczory, A wreszcie moge zaspokoić swą ciekawość odnosnie pewnej chatkiWbrew moim oczekiwaniom, wyspa wcale nie była pokryta gaszczem zarośli...Raczej blizsze jej były klimaty parkowe...Tu i ówdzie widziałem podsadzenia jodłowe...A pozatym...wszedzie walały sie masy drewnianych pudełeczek. Cos jakby pułapki na myszy...Ide dalej...Oto "sławojka" pochylona na bok niczym krzywa wieża w Pizie
A w mysl zasady "wszystkie drogi prowadza do sławojki" zaraz zanlazłem ścieżke prosto do domku
![]()
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
no pikne to cudeńko :) Na laski sposób znajdziemy-nie takie rzeczy się w życiu robiło:)Zamieszczone przez Astra:)
wspaniałomyślnie wybaczamyZamieszczone przez Jabol
![]()
no niestety...kręci się teraz kupę narwańców-co to siebie wielkimi badawczami nazywają- i łapią biedne zwijerzątka(zwłaszcza gryzonie) do tego typu pułapek zabijających (bo tak to się fachowo nazywa) pod kątem przyszłych badań:/grzebią im w brzuszkach,wyrywają łapki i opisują reakcje w pracach magazynierskich.Zamieszczone przez Jabol
Ech..jak to dobrze nie posiadać tego typu zapędów sadystycznych..
Jabolku,jakie piękne te Twoje foty!Wrzuć coś jeszcze,proszę :)
Pozdrawiam-Gosia.
takie pudełeczka drewniane to łapki niezabijające - żywołapki. Jedyne dręczenie to pobranie krwi do badań DNA.Zamieszczone przez natasha
Pozdrawiam
Długi
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki