HehehePrzepraszam ze wtrącam sie do tego czatu :D Dzieki Astra za fotki cudnej urody tratwy z zatoki Telesnickiej. Być moze juz jej nie ma, bo w miedzyczasie była akcja Sprzatanie Świata i jakaś zapalczywa ekipa mogła posprzatac teren
...A ja podczas waszej rozmowy zdążyłem dopłynąć do wyspy...Od strony Jawora jest raczej piaszczysta niz skalista. Idealne miejsce do lądowania. W okolicy wyspy pływa kilka rowerków wodnych( chyba z ośrodka Jawor), z podobnymi zamiarami, ale gdy ujrzeli jak wysiadam uznali wyspe za zamieszkałą i popłyneli w stronę Brosa...Kajak na brzeg, wiosło w krzaczory, A wreszcie moge zaspokoić swą ciekawość odnosnie pewnej chatkiWbrew moim oczekiwaniom, wyspa wcale nie była pokryta gaszczem zarośli...Raczej blizsze jej były klimaty parkowe...Tu i ówdzie widziałem podsadzenia jodłowe...A pozatym...wszedzie walały sie masy drewnianych pudełeczek. Cos jakby pułapki na myszy...Ide dalej...Oto "sławojka" pochylona na bok niczym krzywa wieża w Pizie
A w mysl zasady "wszystkie drogi prowadza do sławojki" zaraz zanlazłem ścieżke prosto do domku
![]()

Odpowiedz z cytatem