no wstydzę, się wstydzęZamieszczone przez natasha
- nie widać?
to ja chyba w związku z tym atakiem natychmiast odwołam Jabola z okolic Soliny i bedzie koniec relacji
no wstydzę, się wstydzęZamieszczone przez natasha
- nie widać?
to ja chyba w związku z tym atakiem natychmiast odwołam Jabola z okolic Soliny i bedzie koniec relacji
Tylko kogo Kolego znajdziesz na jego miejsce? Kto tą robotę lepiej odwali niż on. Może jednak lepiej niech mówią, to co mówią.Zamieszczone przez barszczu
Mi tam wystarczy, że się wstydzisz :D
pozdrawiam
bertrand236
hmm - tylko czego ja się wstydzę? że mu dałem tę robotę> hmm niech pomyślę...Zamieszczone przez bertrand236
hmm, a może, że Jabol nie dostał sortu mundurowego? hmm...
haha
POzdrawiam serdecznie
PS. Byłem wczoraj po raz pierwszy od lat kilku (chyba od 2000 r.) w chatce w H.
Ludziska nie bazgrolić mi tu po relacjiMyślała ja, że skoro 8 stron już spisanych to że Jabol dodał coś nowego.... a to tylko Wasze rozważania
![]()
Cicho mi tu być i czekać aż autor cuś napisze
![]()
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
A ja myślałam,że od tego jest forum,żeby trochę "podyskutować"...no ale skoro nie można,to już się wiecej nie wcinamZamieszczone przez Anyczka20
![]()
Swoją drogą Jabolek kiedyś napisał
...więc tym tropem podążając..itd.Zamieszczone przez Jabol
Barszczu,"Słoneczko",ja Cię wcale nie atakuję :) Na dobrą sprawę nie mam nawet ćwierci powodu :)W końcu to nie mi zalazłeś za skórę![]()
Pozdrawiam
Pozdrawiam-Gosia.
Natasza, Słoneczko - a wiesz moze komu zalazłem?Zamieszczone przez natasha
No i masz.Miałam się nie odzywać,ale skoro forumowskie Słoneczko pyta...
Odpowiedź sama cśnie się pod palce,ale by nie być gołosłowną,zanurkowałam w archiwalne posty i oto co znalazłam:
cóż...nie wiem jak innym,ale mnie się wydaje,że to Ty sam przyznałeś się na Forum do sadystycznych zachowań względem JabolaZamieszczone przez barszczu
ja prowokuję tylko Twój rachunek sumienia :)
Pozdrawiam-Gosia.
zastygam w pozycji "czuwaj " i czekam cierpliwie z ręką na "myszce "Zamieszczone przez Jabol
![]()
pozdroowka
marekm
no tak ale jak chciałbym go odwołać to sami byście zaprotestowaliZamieszczone przez natasha
![]()
chyba sam ruszę tyłek i pojadę w Bieszczad soliński popracować
no ba! :DZamieszczone przez barszczu
Pozdrawiam-Gosia.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki