Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: Jak dojechac w Bieszczady?

lucyna
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewelina.r
    a ile kosztuja Panstwa usługi?
    Na to pytanie nie odpowiem publicznie. Forum służy wymianie opinii, a nie do reklamy swoich usług. Wprawdzie mam w swoim profilu dane o stronach internetowych ale to raczej w celu identyfikacji. Biore bowiem całą odpowiedzialość za to co piszę na forum. Przepraszam jeżeli ta wypowiedż nie jest zbyt grzeczna ale tu chodzi o zasady. Pozdrawiam lucyna

ewelina.r
    Guest

Domyślnie Lucyno

spoko zupelnie to rozumiem. chciałbym zatem skontaktowac sie osobiscie. dziękuje

Domyślnie

wybieram sie w Bieszczady w dniach 1- 6.05. dojechac wiem jak- pociag do zagorza dziala.

Nie wiem jak mam wrocic- mozecie mi podrzucic jakies pomysły jak wrócic do warszawy?

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Ruda Śląska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yodynka
    jak wrócic do warszawy?
    Wróć 1 dzień później, czyli 7.05 (niedziela). Będziesz miała nocny pociąg i 24 godziny wiecej czasu do dyspozycji w Biesach
    Pozdrawiam
    J.P

Domyślnie

Tez na to wpadlam- ale pociag wyjezdza 7 wieczorem czyli wroce dwa dni pozniej.

No sie nie da

Cos czuje ze wracac bede przez Krakow, dwa razy dluzej niz powinnam- na 6 musze byc w wawce i juz.

Na wakacje nie mam urlopu- wiec jakby mi ktos chcial poradzic "Jedz w wakacje" niech nie radzi- tez na to wpadlam :)

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

ktos kiedys opowiadal o busach (albo autobusach) na pewno z sanoka...

mikaelus
    Guest

Domyślnie

Może mógłby ktoś coś rzec o jakichś innych środkach transportu niż Connex? Ja aktualnie szukam sobie zabezpieczenia transportu gdyby pociąg po drodze mi się gdzieś spóźnił, bo parę przesiadek mam.
    I jeszcze jedno - czy PKSy w Bieszczadach kursują w miarę punktualnie? Czy 20 min na przesiadke w U.Dolnych to dośc?

Bieszczadnik Awatar malo
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    okolice 3-city:506908042

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikaelus
    Może mógłby ktoś coś rzec o jakichś innych środkach transportu niż Connex? Ja aktualnie szukam sobie zabezpieczenia transportu gdyby pociąg po drodze mi się gdzieś spóźnił,
    Mikaelus (i do innych też) - oczywiście pociąg sie może spóźnić bo tak i już. Wystarczy że dalekobieżny będzie 20 min później i jeśli ktoś takie połączenie PKP-PKS wynalazł to szlag może trafić..... ale nie do końca.
    Jak ja jechałem Gdańskim pociągiem i widziałem że się spóźni na autobus do Zatwarnicy (4 aut. na dobę) to ostatniej chwili 3 min przed planowanym odjazdem autobusu dzwoniłem z pociągu na PKS czy nie opóźniliby nieco wyjazdu autobusu. Połączono mnie z dyspozytorką i odpowiedziała:
    "Za późno, autobus już zabiletowany. Gdyby zadzwonił pan prędzej to jeszcze byłoby możliwe."
    Więc próbować korzystać z komórek, zawsze można zapytać. Byle czym prędzej nie na ostatnią minutę (kontrolować czym prędzej opóźnienie ireagować bez zwłoki).

Do samego pytania: Myślę że jeśli nie będzie nic nieprzewidzianego to 20 min w UD powinno wystarczyć. Zresztą akurat tam powinni mieć skomunikowanie do dalszych połączeń, wszak w tym miejscu to jeden i ten sam przewoźnik. Więc nawet powinien czekać w razie czego.

mikaelus
    Guest

Domyślnie

Czy ktoś zna prognozy pogody na majówkę? W weekend ma padać :/

Bieszczadnik
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Poznan

Domyślnie

Jak już wyżej pisałem: zawsze leje jak idę w góry. Długi weekend spędzam na górskiej wedrówce, więc masz odpowiedź jaka będzie pogoda

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)