Bys sie zilo wstydzil- tylu ludzi jedzie w Bieszczady- taka stonka bedzie...moglbys jako rasowy bieszczadnik poczekac az gory opustoszeja- jak slowo daje zupelny brak empatii.... tenisowki poprzemakaja.....![]()
Bys sie zilo wstydzil- tylu ludzi jedzie w Bieszczady- taka stonka bedzie...moglbys jako rasowy bieszczadnik poczekac az gory opustoszeja- jak slowo daje zupelny brak empatii.... tenisowki poprzemakaja.....![]()
Wielce Szanowna Yodynko. Napisałem, że weekend majowy spędzam na górskiej wedrówce, co nie znaczy, że w Bieszczadach.
W Bieszczadach będzie lało 20-27.05., bo dopiero wtedy tam będę.
Ano stonka będzie, ale na połoninach. Np: w Dolinie Sanu będzie chyba tylko Barnaba :)
Pozdrawiam.
zillo może byś tak w Swojej uprzejmości przełożył ten wyjazd na inny termin .
Nie po to cały rok czekam na wyjazd, żeby w deszczu brodzić .
Bieszczady we mgle są bardzo romantyczne.
Do zobaczenia w górach. :)
kicham na taki romantyzm , zamiast tej mgly chce ogladac szczyty
Więc osobiście proponuję przy złej pogodzie wybrać się na wędrówkę po zmierzchu.Zamieszczone przez iza
Ostatnio jak w lutym byłem i inni narzekali w dzień na pogodę to mi akurat wypadło wedrować w nocy - z połonin widoki rewelacyjne, chmurki w dolinach raz przykrywały a raz odsłaniały migoczące światekiami wioseczki. Naprawdę polecam.
pozdrawiam
malo :wink:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki