Cytat Zamieszczone przez galliano78
Z mojej wypowiedzi wcale nie wynika,ze po przekroczeniu szlaku czy to siatek mozna robic co sie chce. Ani razu tego nie insynuowalem, wiec nie wiem skad te przypuszczenia....moze uprzedzenia sie wdarly?
A kto to napisał:
Kazdy kto chcial sie przedrzec aby usiasc na kepke trawki musial podeptac obszary, ktore przeznaczone sa do regeneracji. Efekt: wszystkie siatki druciane zniszczone i zadeptane ! (...)
Aby nie poniszczyc drucianych siateczek turysci musieliby skakac bardzo daleko, a najlepiej latac.
Więc skoro Ty tego nie napisałeś, to informuje tego co to napisał, że turyści nie muszą umieć skakać daleko ani latać, ponieważ NIE WOLNO im przebywać poza siatkami ochronnymi i każdy kto by chciał się przedrzeć przez te siatki jest wandalem. Ponjał?
Więc nie wdarły się uprzedzenia (yyy, a do kogo?) tylko czytam to co jest czarno na białym.
Poza tym jesli teren na szczycie nie jest ograniczony (wydzielony teren na odpoczynek) to wowczas na calym szczycie mozna sobie siasc i odpoczac. Jesli sie myle to prosze wskaz mi interpretacje szlaku na szczycie
Oczywiśie, że sie mylisz. Gdyby było jak piszesz turyści rozwalaliby się na wszystkich zboczach na całej ich długości, a na zwróconą uwagę odpowiadaliby jak Ty: wskaż mi interpretację szlaku na szczycie. Sorry Winnetou, ale w ten sposób nie ma o czym dyskutować.