Pięknie. Tyle, że mnie w ten sposób nie zaszkodzisz, a sobie wystawiasz laurkę.Zamieszczone przez galliano78
1700 uzytkowników na forum, a ja mam uprzedzenia akurat do Ciebie. Napuścił Cię ktoś?
Oczywiście że celowo pomijam odpowiedzi na Twoje pytania (i jak widać nie tylko ja), bo są one pozbawione sensu. Wszedłeś raz na Tarnicę i chcesz robić tam porządek, gdybyś był na innych szczytach w BdPN nie pisałbyś, że problem dotyczy tylko Tarnicy, bo wiedzialbyś że dawno zamknięto Krzemień, że dawno zamknięto "właściwy" szczyt Smereka, że na Wetlińskiej są niedostępne wierzchołki,że na Rawkach (obu) sa ograniczenia, itp, itd. Czasem są to ograniczenia typu 30cm płotek. Wierz mi, że znam całe mnóstwo ludzi, którzy nie wychodzą poza niego, podobnie jak na Tarnicy. Piszesz coś co się kupy nie trzyma, a potem wypierasz się tego ucząc innych czytania ze zrozumieniem i zasłaniając się przejęzyczeniem. Lasu też na Tarnicy nie chciałeś sadzić, czy znowu się przejęzyczyłeś (mozna by przy okazji hamaki dla turystów porozwieszać, byłoby wygodniej) i nazywasz to racjonalnym rozwiązaniem. Na Rysach tez trawke posadzimy?
"Skoro wszyscy deptają" [cut]
Jakby większość gwałciła przystojne brunetki, to znaczy że problem nie leży po stronie tej większości i jej zachowania, tylko należałoby zmienić prawo, bo to ono jest do bani. Jestem za.
Napisałeś 3 długie posty i w każdym to samo, masło-maslane z którego nic nie wynika, a juz na pewno świadczących o braku elementarnej wiedzy.
Z mojej strony EOT, pytania które zadałem są retoryczne, dlatego nie sil sie na odpowiedź. Pomysl może dlaczego są takie rekacje a nie inne i dlaczego na swoje pytania i racjonalne rozwiązania nie otrzymałeś odpowiedzi.

Odpowiedz z cytatem