Cytat Zamieszczone przez Piotr
Z mojej strony EOT, pytania które zadałem są retoryczne, dlatego nie sil sie na odpowiedź.
A jednak odpisze. Jesli nie masz ochoty czytac to nie czytaj, a poza tym nie wymagaj, ze nie odpisze skoro mnie prowokujesz.

Wszedłeś raz na Tarnicę i chcesz robić tam porządek
Oprocz Tarnicy bylem w Bieszczadach rowniez na Polninie Wetlinskiej :D Porzadku wcale nie zamierzalem robic. Przedstawilem sugestie aby zapobiec deptaniu siatek na Tarnicy. Odebrales to jako atak, a nie gest dobrej woli z mojej strony. Mysl co chcesz, ale na Tarnicy podeptane przez turystow siatki ciagle beda. Takie jest moje zdanie. Zaznaczam, zeby nie bylo nieporozumien, nie zgadzam sie z takim postepowaniem. Opisalem co bylo i co moim zdaniem ciagle bedzie, dopoki nie rozwiaze sie tego problemu.

Jakby większość gwałciła przystojne brunetki, to znaczy że problem nie leży po stronie tej większości i jej zachowania, tylko należałoby zmienić prawo, bo to ono jest do bani. Jestem za.
Hmmm.... jesli juz mialbym kogos zgwalcic to wieksze prawdopodobienstwo jest ze bylaby to brunetka :D Brunetki sa najlepsze :D

Napisałeś 3 długie posty i w każdym to samo, masło-maslane z którego nic nie wynika, a juz na pewno świadczących o braku elementarnej wiedzy.
Maslo maslane troche bylo, nastepnym razem beda krotsze wypowiedzi. Wiedzy rowniez troche brakuje, ale coz nie od razu jest sie geniuszem w kazdej dziedzinie.