Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Kochani - Czy sklep spoż. w Mucznem jest czynny cały rok ?

Bieszczadnik Awatar Doczu
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sosnowiec

Domyślnie

Potwierdzam - sklepik czynny, i zaopatrzony bardzo zacnie. Zwłaszcza w trunki czego nie mozna powiedzieć o Sanoku, gdzie w okolicy dworca PKP/PKS nigdzie nie dało się kupić czegoś mocniejszego na chłodny wieczór
    Niestety nie liczcie, że wyrzucicie tam gdzies śmieci. Owszem butelkę czy dwie przyjmie koszyk przy sklepiku, ale z "chatki pod Haliczem" znieslismy dwa plecaki śmieci i butelek, i nie było się gdzie tego pozbyć Część zostawiliśmy pod sklepikiem (Pani dała nam worek, ale nie zgodziła się przyjąć całości "bagażu") a część wrzucilismy do kontenera na tyłach Hotelu.
    Nie znam się, ale wydaje mi się, że w punktach wejściowych do parku powinny byc chyba jakies ogólnodostępne kontenery. W końcu skoro kasuje się za wstęp należałoby stanąć trochę frontem do klienta.
    Cytat Zamieszczone przez martin-79
    czekam na relacje Docza z pobytu.
    Relacja już niedługo, okraszona licznymi fotkami (przez 6 dni zrobiłem coś ok 375 zdjęć) na mojej stronie. Myślę, że w poniedziałek wezmę się za pisanie i do końca tygodnia relacja zostanie umieszczona na stronie.
    Na tę chwilę jedynie moge polecić wyjazd w Biesy, bo jest cudownie no i pogoda dopisuje.
    http://www.doczu.pl

lucyna
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martin-79
    ja tam do leśniczego nic nie mam. ale nie mówcie mi że sie dorobił z pensji leśniczego.mnie nigdy nie bedzie stac na to
    Cóż Wilcza Jama jest specyficzna. Dla klienta specyficznego. Polecam w tym przypadku przeczytanie "Arłamowa bez tajemnic".

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)