Teraz wiem, czyli to jednak nie ta.Zamieszczone przez Doczu
Teraz wiem, czyli to jednak nie ta.Zamieszczone przez Doczu
Doczu, ciesze sie że mogłam jakoś pomóc...fajnie ze tam sobie "pobyliście" w chatce...![]()
....strasznie żałuje że sie nie spotkaliśmy, ale za to innym razem..będzie pretekst do przyjazdu
![]()
![]()
Pozdrawiam serdecznie :D
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
hahaha fajna nazwaZamieszczone przez Anyczka20
![]()
Dzię-kuuuu-jeeee-myyyyZamieszczone przez Anyczka20
![]()
![]()
Heh nic straconego. Z Jabolem już drugi raz nie mogłem się spotkać, choć tym razem minelismy się o włosZamieszczone przez Anyczka20
Było w tym troche naszej winy, bo mieliśmy nocować w UG, ale uznaliśmy że bez sensu jest wydawanie kasy na nocleg, skoro z samego rana trzeba się zbierać. Dlatego postanowiliśmy wracać nocą, i gdy byliśmy już w Zagórzu zadzwonił Jabol.
Tak że myślę, iż za trzecim razem już się uda na pewno![]()
Dodałem opis trzeciego dnia pobytu.
Niestety na razie musze wstrzymać się z pisaniem, ponieważ ostro zagrypiony jestem (widać tutejsze powietrze mi zaszkodziło. Nie to co w Bieszczadach) i ledwo na oczy patrzędlatego w dniu dzisiejszym to bedzie wszystko. Postaram się jednak zakończyć wszystko do końca tygodnia, póki mam urlop.
ciesze sie że tam byliście.
bardzo fajnie czyta sie opis pobytu na twojej stronie i mile wspomina swój sierpniowy pobyt w tamtych miejscach.
pozdrawiam i czekam na kolejne opisy.
Ależ Piotr zna doskonale okolice tych dwóch "chatek" - tej prywatenj luksusowej i drugiej, w której nocowali Doczu i Grzesiek.
Dziięki Niemu trafiłem tam w zeszłym roku. W tym roku, niestety, skończyło się tylko na planach.
A przecież to jest najpiękniejsza dolina świata ... :D
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Przy cmentarzu stoją motocykle Straży Granicznej. Długo się nie zastanawiając wsiadamy na maszyny i odpalamy. Wprawdzie miałem trochę problemów z odpaleniem swojego motoru, ale po kilku próbach się udało. Jadąc w kierunku Negrylowa widzimy jak z terenu cmentarza wybiega dwóch funkcjonariuszy SG, i coś krzyczą do nas. O co Im może chodzić ? Chwilę potem padają strzały, ale jesteśmy już na tyle daleko, że nie obawiamy się o trafienie, zwłaszcza że teren jest wyboisty. Oczywiście powyższy opis przywłaszczenia i heroicznej ucieczki jest wytworem mojej chorej wyobraźni, i ma na celu jedynie pobudzenie czytelnika, gdyby z nudów przysnęło mu się nad lektura tych wypocin ;-) Na czym to ja skończyłem ?...
Doczu...jak mogłeś...zapowiadało sie tak ciekawie![]()
![]()
![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
heh - obawiałem się o miejsce na serwerze, gdybym zdecydowal się pociagnąć watek kryminalny ;-)Zamieszczone przez Anyczka20
Kochani. Wreszcie po interewncjach mailowych, prośbach, groźbach, wymuszeniach - zakończyłem relację :P Ufff. Dłogo się z nią męczyłem, i czasami żałowałem, że umieściłem ją niezakończoną w internecie. Miałbym lepszy komfort pracy, ale z drugiej strony - pewnie gdybym nie umieścił jej w internecie, nie starczyłoby mi samozaparcia, aby zakończyć ją, czy tez wogóle napisać.
Tak czy inaczej pragnę podziękowac wszystkim, którzy nekali mnie mailami, wiadomościami na GG itp. To Oni pozwolili mi na zmobilizowanie sie.
Miłej lektury życzę.
Dzięki DoczuCzytało sie fajnie, zdjecia przypomniały mi ulubione miejsca. Niech Ci czasem nie przyjdzie do łepetyny, zeby zdjąć to ze strony.
Pozdrawiam
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki