Witaj

Cytat Zamieszczone przez malo
Przyłączam się całym sobą do propozycji Docza, aby pomóc kirkutowi i własnymi rękoma go uporządkować. Pozwoiliłem sobie wysłać na PW moją opinię w tej sprawie do kilku osób które tu zabierały tu głos. (na pw, bo jako "młodemu" uczestnikowi nie wiem czy to nie nazbyt śmiałe)
dzięki za maila, ale spoko mogłeś palnąć to na forum. Duszą jestem za i rwie sie tam, gdzie me...
Malo, to musi ktoś z Bieszczadów zgrać - nam oddalonym o setki kilometrów kierowanie tym wydaje sie nierealne. Nawet tzw zdalne sterowanie poprzez neta niewiele da - gmina nie odpowiada na maile, a na telefon z reguły nikogo odpowiedzialnego nie ma.
Ze swojej strony podtrzymuję, że porozmawiam na temat noclegu nawet dla 50 osób (papu ewentualnie też) - ale muszę wcześniej czyli praktycznie już wiedzieć, że to będzie. Nocleg oczywiście w Jabłonkach.
Jeżeli dzisiaj potwierdzicie chęć takiej akcji zadzwonię i zorientuję się jak z noclegami.

I jeszcze małą uwaga - kirkut z tego co mogło być uprzątnięte został posprzątany. Na wycinkę drzew nie dostaniemy zgody, a to głównie one są odpowiedzialne za wysadzanie macew. Za chamski rabunek odpowiadamy wszyscy jako turyści.

Czekam do jutra na odpowiedź.

Lucynka!

Cytat Zamieszczone przez lucyna
Pomóc pomogę. za wiadomość dziękuję. Mam doła jeżeli chodzi o forum. Gadanie i tylko gadanie bez efektów.
Jak masz doła to wal do Opola - przyjmiemy Ciebie z Piotrem i zawieziemy w te nasze sudeciki jak ktoś je tu nazwał. Tam sobie odpoczniesz, zrelaksujesz itp.
Piotrze, chyba mogę tak w naszym imieniu?

Pozdrówka