Sylwek74 !
Ponownie proszę uprzejmie o objaśnienie słów
Co było nienormalne - trudne pytanie ?i w końcu jest normalnie...![]()
Bo na razie to jest pitu, pitu
To tak jak bym napisał (przykładowo) , że w Wetlinie jest beznadziejnie ..... ale co jest beznadziejne ? brak ciepłej wody ? zła pogoda ? gospodarz nie pozwolił się wydzierać po północy ? czy sex mi nie wyszedł ?
Maly napisał
Nie przypadł Ci do gustu bo był źle ubrany ? , czy używał niecenzuralnych słów ? czy nie pozwalał na popijawy ?jednych gospodarzy lubi się bardziej innych mniej ten ostatni nie przypadł mi do gustu i tyle
.
Ty też nie przypadłeś mi do gustu , jeśli zarejestrowałeś się na forum tylko po to aby rzucać podejrzane insynuacje.
KONIec. więcej na temat gustów nie będę się wypowiadał, bo chłopcy mi w ogóle nie przypadają do gustu , wolę dziewczyny![]()
don Enrico wydaję mi się że przez takich jak ty są konflikty na świecie...Jako doświadczony forumowicz mógłbyś pokazać że stać cię na trochę więcej, ale to nie mój problem. Mój wpis z pewnością nie był kierowany do ciebie, ale do ludzi których tam poznałem z którymi się spotykałem a oni wiedzą co miałem na myśli. W sprawie poprzedniego gospodarza proszę nie męcz już po staje się to nudne. Pozdrawiam.
... chyba jednak seks nie wyszedł![]()
Jak jest już normalnie, to może i ja się wybiorę...
Pozdrav
Piskal, bardzo ładna pointa! :) Henio, też zupełnie nie wiem co oni mają na myśli ale trudno. Nie preferuję pisania negatywnych komentarzy o kimś w internecie ani tekstów w stylu "uf, jak dobrze, że go już nie ma" -bo to jest mimo wszystko przykre (choć Patryk pewnie nie zagląda tu na forum to internetowa poczta pantoflowa działa szybciej niż nam się wydaje). Też mam kilku gospodarzy schronisk, gdzie tylko czekam aż się wyniosą -ale nie będę pisać ani mówić o kogo mi chodzi -bo mimo, że nie darzę ich sympatią (a mam powody) to zdaję sobie sprawę, że byłoby im przykro czytając takie rzeczy. Więc dajcie siana![]()
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
a ja w czwartek zanocuje ;-))
Nowy gospodarz schroniska sprawia dobre wrażenie , tylko ten dziwny slogan reklamowy
- U mnie można się napić i jeść mięso
Czyżby do tej pory nie można było ?
A może to zachęta dla takiej grupy klientów ?
ano z tym mięsem...niby można było ale...widać społeczeństwo coś tam wyczuwało...;-)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)