halo...a cos już wiadomo o nowym gospodarzu?
halo...a cos już wiadomo o nowym gospodarzu?
Wiadomo że jest :)
a ktos jakieś szczegóły, kto zacz-zna?
swoją drogą smutne jest to, ze i na stronie chaty:
www.lupkow.pl
i na :
www.lupkow.info
wpis są nieaktualne( moze oprócz ksiegi pamiątkowe na lupkow.pl) gdzie i tak w sumie są tylko lużne komentarze z reguły dot. byłego gospodarza) .
Ostatnio edytowane przez yamat ; 14-09-2015 o 11:54
No to byłem , poznałem i zyczę nowemu chatarowi czyli Rafałowi wytrwałości i zdrowia....
po 3 czy 4 latach w chacie...uffff...super było....;-)
Witam wszystkich miłośników bazy w Łupkowie, w końcu jest normalnie, powodzenia Rafał i do następnego razu...
Witaj Maly na bieszczadzkiej płaszczyźnie forumowej.
Jak na pierwszy post to dość zagadkowe masz wejście. To zabrzmiało jak jakiś tajemny spisek
Czy mógłbyś objaśnić co znaczy sformułowanie
Co według Ciebie dotychczas było nienormalne ? Wielu forumowiczów w ostatnich latach często tam bywało i jest w stanie zweryfikować .w końcu jest normalnie
Wiesz, my tu na tym forum lubimy konkrety, a nie pitu, pitu
Witaj don Enrico, może na forum mnie nie było ale w Biesach od dawna i nie żaden spisek tylko moje subiektywne odczucie do którego mam pewne prawo.A co do konkretów to jednych gospodarzy lubi się bardziej innych mniej ten ostatni nie przypadł mi do gustu i tyle.Mam nadzieję że moje pitu pitu cię usatysfakcionowało pozdrawiam i do zobaczenia może kiedyś w chacie bo ją będę znowu bywał tam częściej.
A ja też byłem ostatnio po dłuższej przerwie i w końcu jest normalnie...![]()
Easy rider tylko na piechotę...
Sylwek74 !
Ponownie proszę uprzejmie o objaśnienie słów
Co było nienormalne - trudne pytanie ?i w końcu jest normalnie...![]()
Bo na razie to jest pitu, pitu
To tak jak bym napisał (przykładowo) , że w Wetlinie jest beznadziejnie ..... ale co jest beznadziejne ? brak ciepłej wody ? zła pogoda ? gospodarz nie pozwolił się wydzierać po północy ? czy sex mi nie wyszedł ?
Maly napisał
Nie przypadł Ci do gustu bo był źle ubrany ? , czy używał niecenzuralnych słów ? czy nie pozwalał na popijawy ?jednych gospodarzy lubi się bardziej innych mniej ten ostatni nie przypadł mi do gustu i tyle
.
Ty też nie przypadłeś mi do gustu , jeśli zarejestrowałeś się na forum tylko po to aby rzucać podejrzane insynuacje.
KONIec. więcej na temat gustów nie będę się wypowiadał, bo chłopcy mi w ogóle nie przypadają do gustu , wolę dziewczyny![]()
... chyba jednak seks nie wyszedł![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki