Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: Najlepsze miasta w Bieszczadach...

Awatar ELUSIA
    Na forum od
    02.2005
    Rodem z
    Żyrardów

Domyślnie

[quote="Stały Bywalec"]eszcze parę miesięcy temu mógłbym zaproponować ... Warszawę, jako że na Ochocie, na ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r., niedaleko od skrzyżowania z ul. Grójecką, znajdował się mały bar "Pod Połoniną". [/quote
    Będąc pod koniec września w Bieszczasdach spotkaliśmy Piotra właściciela 'Pod Połoniną zapraszał nas jak będziemy w Warszawie i własnie się wybieramy więc chyba dalej jest bar a nie zakład fryzjerski .Pozdrawiam Ela

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie

Elusiu, zamurowało mnie.
    Faktem jest, że swojej obserwacji dokonywałem zza szyby samochodu. Czyżbym się pomylił ?

Ów lokal (co by w nim nie było) znajduje się 15 min. wolnym spacerkiem od mojego mieszkania. A więc dziś jeszcze specjalnie to sprawdzę !
    Jeśli okaże się, że niechcący wprowadziłem Was w błąd, to oczywiście o tym napiszę, przeproszę, a także swój post sprostuję (zmienię). A w samym lokalu coś zamówię, choćbym nie był głodny ani spragniony. :)
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcowy
    Tylko co to ma wspólnego z Wetliną
    moze nazwe??/ ja juz tak dawno tam nie bylam ze trudno mi mowic jak tam jest teraz....

Zreszta jak sie chce gdzies spotkac to nie musi byc nawet knajpa wetlina tylko zwykly np. sfiks i grono ludzi ze zdjeciami tudziez wlasnymi wspomnieniami... i wtedy sam sie klimacik robi :)

Ps. I w nastepnym tyg. pewnie znow sie spotkamy

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec
    choćbym nie był głodny ani spragniony
    oj szczegolnie spragniony

KaHa

Pozdrawiam
    KaHa
    i do zobaczenia gdzies na szlaku :-D

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie

Przechodziłem tamtędy 2 razy: w ubiegły piątek i sobotę, ok. godz. 15-tej. Lokal był zamknięty i bez żadnej nazwy (szyldu). Czyżby remont lub likwidacja ?

Natomiast nowy zakład fryzjerski jest obok, w innym lokalu.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik Awatar Marcin
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Zagórz

Domyślnie

najlepszym miastem są bieszczady...
    drzewa stoją na swoim miejscu, nigdzie nie biegną i nie muszą robić zakupów,
    jesienią żaden natrętny pan ze służb porządkowych nie zbiera liści z ulic,
    leżą ciągle na swoim miejscu, bo tak naprawdę liście wcale nie są śmieciami,
    a zimą wszystko się zaokrągla, przybiera niesamowicie futurystyczne kształty,
    upadłe konary stają się opływowymi bolidami na wulgarnie nieregularnych autostradach zimowych połaci,
    a ślady na śniegu są bardziej widoczne niż w każdej innej metropolii na świecie,
    latem jest wielka promocja w jagodowym supermarkecie – raty 0% i cena 00,0 zł na wszystkie produkty,
    i możesz być idiotą – bieszczadom to nie przeszkadza.

Bieszczadnik Awatar domina
    Na forum od
    11.2005
    Rodem z
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin
    najlepszym miastem są bieszczady...
    drzewa stoją na swoim miejscu, nigdzie nie biegną i nie muszą robić zakupów,
    jesienią żaden natrętny pan ze służb porządkowych nie zbiera liści z ulic,
    leżą ciągle na swoim miejscu, bo tak naprawdę liście wcale nie są śmieciami,
    a zimą wszystko się zaokrągla, przybiera niesamowicie futurystyczne kształty,
    upadłe konary stają się opływowymi bolidami na wulgarnie nieregularnych autostradach zimowych połaci,
    a ślady na śniegu są bardziej widoczne niż w każdej innej metropolii na świecie,
    latem jest wielka promocja w jagodowym supermarkecie – raty 0% i cena 00,0 zł na wszystkie produkty,
    i możesz być idiotą – bieszczadom to nie przeszkadza.
    pięknie napisałeś to co wszyscy (mam nadzieję) czujemy
    w każdym razie ja się zgadzam i bardzo Ci dziękuję za ten post
    pozdrawiam Domina
    "Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"

Marcowy
    Guest

Domyślnie

Wybacz, Marcinie, że nieco sprowadzę Cię na ziemię, ale ja chętnie bym spotkał na swej trasie owego pana, co "zbiera liście z ulic", czyli - innymi słowy - ma oko na ów bałagan zostawiony przez wieprze, którym Bieszczady pod stopy rzucają swe perły.

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Domyślnie

a moim zdaniem najlepszych miast, wsi, miejscowości ogólnie ujmując już nie ma. Wystarczy spojrzeć na taką poczciwą Łopienkę... jest też wiele innych
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Barnaba
    a moim zdaniem najlepszych miast, wsi, miejscowości ogólnie ujmując już nie ma. Wystarczy spojrzeć na taką poczciwą Łopienkę... jest też wiele innych

Gdy istniały, czym się różniły od Ustrzyk, Leska, Komańczy??
    Gdyby nadal istniały, co wyróżniało by je z innych podobnych w całej Polsce, od Karpacza po Kynicę?
    Długi

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Domyślnie

ups, źle się wysłowiłem, chodziło mi o te miejsca po nieistniejących juz wsiach
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)