Gdzie stoi ten wehikuł? :D
Gdzie stoi ten wehikuł? :D
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Pod Honem w Cisnej ?
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
Jasne, że pod Honem!
Popieram! (może będzie nagroda za trzecie miejsce...Zamieszczone przez WojtekR
)
Tedy ogłaszam, że wehikuł tam stoi, gdzie napisano w odpowiedziach :D Zwyciężył Irek - Duże piwko, chłodne i w górach - w nagrodę; Robines wraz z Wojtkiem zajęli drugie miejsce wspólnie - więc po dużym piwku, chłodnym i w górach - w nagrodę. Jak my się zgramy, to nie wiem...może jakieś wspólne balowanie na KIMBIE? Ot właśnie, już mam powód, żeby TAM pojechać, na KIMB :D
eksportową śliwowicję
ooo to Gaz 69 w" rozkładzie " dobre autko w teren , jak napędy są dobre to może by dało coś sie z tego jeszcze zrobić --ale dlaczego do takiego stanu został doprowadzony ?? --musze " to " po oglądać
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
No to ja mam już dwa duże piwka, Derty (za ciemiężycę i teraz!), a Ty u mnie też dwa za info o Czarnohorze (zresztą Szaszka też!)> Dzięki!
Hej :D
Wojtku - ciemne chmury gromadzą się nad naszymi głowami. Piwa co raz więcej do wypicia, trzeba w góry ruszyć... :)
Pozdrawiam
eksportową śliwowicję
Na ciemne chmury najlepsze piwo... jasne(!)?
Pozdrawiam
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki