mirusz
Świetne zdjęcia, wspaniałe kolory. Dzięki, że mogłem zajrzeć w tamte czasy, chociaż przez taką "dziurkę od klucza". ;-)
mirusz
Świetne zdjęcia, wspaniałe kolory. Dzięki, że mogłem zajrzeć w tamte czasy, chociaż przez taką "dziurkę od klucza". ;-)
Tak,chata to czysta poezja i baśń na dokładke! CUDO!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Świetne!I ta moda z tamtych lat!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Piękny parowóz z duszą. Przypomniałem sobie mój pierwszy wypad w Bieszczady -AD 1973 r.
pozdrawiam
Marek
Nieaktualna fotka, ale nieco nowsza niż poprzednie, z 1988r. I tak sobie jechałam na pierwszej wyprawie w Biesy, a teraz był drugi raz, całkiem inny...
Ps. Żeby nie było, że ja to ten gość w okularach, to powiem, ze ja robiłam foto
miriusz... dzięki! to właśnie tymi górami kiedyś sie zachwyciłem... bez sprzęciarstwa, spontanicznymi życzliwymi... bo góry to tez ludzie których sie gdzieś tam spotyka...
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
„Szanujmy wspomnienia, smakujmy ich treść” – jak śpiewali kiedyś „Skaldowie”. Dzięki mirusz za przywołanie wspaniałych wspomnień. To były piękne czasy - można by rzec. Niestety nie do powtórzenia.![]()
Pozdrawiam
Przemek
Rok 1975 cd. Pozostał mi jeszcze 1976 i 1977. Jeżeli kogoś to ciekawi, to na jakiś czas jeszcze wystarczy.
Kogoś ciekawi??Dawaj,nie zwlekaj!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Był taki wątek Buty na Bieszczady, a jak się podobają te z roku 1976?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki