Ależ cudne zdjęcia.
Może z okazji Świąt uda mi się w domowym archiwum odkopać moje.
B.
Ależ cudne zdjęcia.
Może z okazji Świąt uda mi się w domowym archiwum odkopać moje.
B.
Koniec podróży. Kwatera w Cisnej.
Zapomniałem dopisać, że to jeszcze nie koniec. Ciąg dalszy będzie po Świętach.
Mirusz,dzięki za Cisną bez Trolla i te "orwocolory".Młodzi myślą,że wtedy wszystko było czarno-białe.
WUKA
www.wukowiersze.pl
No to jeszcze trochę Cisnej. Jutro Łopiennik i może Jaworzec jak zdążę.
I to w tym roku pewnie wszystko.
Łopiennik 1977.
Oraz Jaworzec.
"Dobre slowo to antidotum,
po którym każdy się lepiej czuje...
dawaj je więc - pamiętając o tym,
że przecież ono nic nie kosztuje."
Zacytowałem p. M. Urbana by móc sparafrazować tę ... ,jako antidotum są tu fotografie. Dziekuję wszystkim dajacym "antidotum" (miruszowi podwójnie).
Wtedy proponując "...nieaktualne..." nawet nie przypuszczalem, że mogą być "antidotum"o takim ... działaniu. Myślałem raczej, że będą "wczorajsze", z przed pół- lub z przed roku (dwóch, trzech).I prawdę mówiąc (pisząc) też byłyby nieaktualne.
"...ze przecież ono nic nie kosztuje." -nie tak do końca. Płatą są (mogą zawsze być) wdzięczność i "dobre słowo".
Dziękuję Wszystkim Dającym. Dającym 'nieaktualne", dającym "dobre słowo" tym co dali "nieaktualne", dającym .... .
Dziękuję PF
ps. Za dane w 2010 już z góry ..........dziękuję
Mirusz, Twoje zdjęcie schroniska na Horodku jest niesamowite! nigdzie nie mogłem znaleźć jego zdjęcia! super wreszcie można sobie je jakoś zwizualizować :) masz może jeszcze jakieś zdjęcia tego obiektu?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)