Jabol! Zdjęcia zaje chciałem powiedzieć bardzo fajne![]()
Pozdrawiam
Jabol! Zdjęcia zaje chciałem powiedzieć bardzo fajne![]()
Pozdrawiam
bertrand236
Zamieszczone przez Jabol
Jaaaabol... Poezja... W tej rogatywce to... Ty...? O kurka :) :D Dawaj więcej, jak masz! :)
V CZART Granie
Jabol czy te dwie pierwsze fot. -- to nie czasem Chryszczata i droga na Jeziorka Duszatyńskie ??Zamieszczone przez Jabol
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Bardzo podobne klimaty :) ale to nie Chryszczata. Fotki były zrobione gdzieś na północnym zboczu Smereka...Przy okazji odradzam nocowania na północnych zboczach wszelkich gór.Ranki sa zimne i długo długo czeka się na ciepłe promyki słońca...Zamieszczone przez joorg
Astra:) Ten harcerzyk w rogatywce to rzeczywiście Jabol![]()
A teraz cosik z 1993 roku...Dla niektórych, zwłaszcza dla Lecha Rybiennika okolica powinna być znajoma...A miejsce mojej szewskiej pasji można umiejscowić bardzo dokładnie![]()
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
no tak ale to jest zdjęcie :) z 1939 r, robione na granicy z czechosłowacją (gdzieś w rejonie obecnych słupów 222 ,213 } -- Jabol miałeś wtedy zezwolenie KOP- u , a może już GS wermachtu :) na przebywanie w tym rejonie -- a jak bez zezwolenia to pewnie w drodze na Węgry , dobrze że nie przekroczyłeś (po 17 września) sanu bo byś miał darmowe zwiedzanie gór uralu :)Zamieszczone przez Jabol
to chyba "czeski błąd" ???Zamieszczone przez Jabol
![]()
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Sięgnijmy więc w lata jeszcze wczesniejsze, gdy wielu z obecnych bieszczadników jeszcze świata nie oglądało
Kurcze... miala byc fotka... gdzie ona jest..
Belze_bob
tak też myslałem ,że "coś" zapomniałeś aleZamieszczone przez krawc
Bob nie martw sie to tylko skleroza -- też to mam :D
ale dawaj tą fotke ....
Pozdrawiam Janusz
hmm...Przez chwile zgłupiałem jak przeczytałem:Zamieszczone przez Jabol
ale potemZamieszczone przez joorg
wszystko sie wyjaśniłoZamieszczone przez joorg
![]()
hehe. pozdrawiam
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
no dobra , "załatwiłeś " mnie --poddaje się :) a może to i sam sie załatwiłem ?? a może to przez Boba ?? nie pamietamZamieszczone przez Jabol
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki