Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Chata w Bieszczadach

Bieszczadnik Awatar Karolina
    Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    Serednie Małe

Domyślnie Chata w Bieszczadach

Znajomi poszukują chaty, może jakieś opuszczonej, słyszeli o czymś takim w Wołosatem. Właśnie ta okolica ich interesuje, a ja kompletnie nie mam pojęcia na ten temat- czy coś jest, a jak jest to za ile, szukają czegoś raczej na wakacje i pewnie w rozsądnych pieniądzach. Może ktoś coś wie, może ktoś słyszał o czymś na sprzedaż?

Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie

W Wołosatem, na początku drogi w kierunku Przełęczy Bukowskiej, jest malutkie osiedle domków jednorodzinnych. Część z nich jest zamieszkała i tętniąca życiem.

Ale kilka stoi opuszczonych, w stanie przerwanej budowy (pod dachem, coś w rodzaju stanu surowego otwartego). Może są na sprzedaż ? Nie powinny być drogie, gdyż ich potencjalny nabywca będzie musiał nie tylko ponieść koszt dokończenia budowy ale również naprawy niektórych już wykonanych elementów, które ze względu na przerwanie budowy (a może i nie tylko z tego powodu) zaczęły ulegać erozji i korozji.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

lucyna
    Guest

Domyślnie

W Sanoku jest z tego co wiem dwa biura handlu nieruchomosciami. Mają ciekawe oferty. Jedno z nich reklamuje się u Irka w net. Warto też kupic Gazetę Sanocką. Tam jest bardzo duzo ogłoszeń tego typu. Pa

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2004
    Rodem z
    Śląsk

Domyślnie Chata w Bieszczadach

Domki w Wołosatym nie są na sprzedaz to budowy Bieszczadzkiego Parku które z braku pieniedzy nie są dokonczone.
    pozdrowieniazbyszekj

Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    Serednie Małe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec
    W Wołosatem, na początku drogi w kierunku Przełęczy Bukowskiej, jest malutkie osiedle domków jednorodzinnych. Część z nich jest zamieszkała i tętniąca życiem.

Ale kilka stoi opuszczonych, w stanie przerwanej budowy (pod dachem, coś w rodzaju stanu surowego otwartego). Może są na sprzedaż ? Nie powinny być drogie
    Dzieki chyba o to chodziło a nie wiesz z kim trzeba gadać o kupnie? Jakieś namiary?

Na forum od
    02.2004
    Rodem z
    Serednie Małe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zbyszekj
    Domki w Wołosatym nie są na sprzedaz to budowy Bieszczadzkiego Parku które z braku pieniedzy nie są dokonczone.
    Acha właśnie doczytałam co napisał Zbyszek. No to może ktoś wie o czym innym?

Pozdrawiam

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)