do soboty szlaki napewno będą przetarte przynajmniej te najcześciej uczęszczane drogi też ok pod warunkiem że nie zacznie wiać no i zobaczymy ile dzisiaj i jutro spadnie śniegu
do soboty szlaki napewno będą przetarte przynajmniej te najcześciej uczęszczane drogi też ok pod warunkiem że nie zacznie wiać no i zobaczymy ile dzisiaj i jutro spadnie śniegu
Kamil
Kelly Rafal ma racje ja bym z powodu pogody nie odłożyła wyjazdu w Bieszczady. A teraz nawet sobie przyspieszyłam wyjazd .....
Do zobaczenia na szlaku
Chciałeś dobrze a wyszło jak zwykle......:oops:
Kelly nie ma się co zastanawiać.
W sobotę od rana będziemy z Diabłem i Czapą próbować się z czerwonym szlakiem od strony Komańczy.
Także zapraszamy. Nocleg przewidujemy gdzieś po drodze. Miejsce w namiocie masz zarezerwowane. Jeżeli wolisz spać sam, to też nie ma problemu:)
Powrotu jednak nie przewidujemy.:)
Wyżej wymieniony post wyraża moje zdanie w dniu dzisiejszym, być może takie samo będzie w dniu jutrzejszym, jednakże zastrzegam sobie prawo zmiany zdania w każdym momencie bez podania przyczyny :)
Witam.
Mam pytanie o aktualne warunki [stan na dziś i przypuszczenia na jutro rano] na drogach w Bieszczadach.
Interesuje mnie odcinek (Dukla-) Komańcza-Cisna-Wetlina-przeł. Wyżniańska.
Wczoraj wiało mocno, ale dziś był spokój, przynajmniej w BN, więc mam nadzieję że powinno być ok.
Wybieram się jutro z Gorlic i waham się czy nie jechać dookoła na Sanok-Ustrzyki Dln.-Grn.
Drogi generalnie na biało utrzymane czy asfalt się 'przebija' miejscami?
pozdrawiam z Beskidu Niskiego
Piotrze dzięki za zaproszenie ale w planach mam tę część czerwonego szlaku wysuniętą nieco bardziej na wschód. Jadę z narzeczoną więc potrzebowalibyśmy dwa wolne miejsca a poza tym spanie w namiocie w warunkach zimowych na pewno by się jej nie spodobało.
Może spotkamy się na szlaku innym razem, gdyż wczoraj podjęliśmy decyzje,że przekładamy wyjazd na może za tydzień lub za dwa no i wtedy dopiero będziemy
.
no a my w planach mamy cały czerwony, więc może jednak, dwa miejsca też się znajdą, mamy ze sobą zapasowy namiot
Wyżej wymieniony post wyraża moje zdanie w dniu dzisiejszym, być może takie samo będzie w dniu jutrzejszym, jednakże zastrzegam sobie prawo zmiany zdania w każdym momencie bez podania przyczyny :)
Może innym razem. Myślę, że jeszcze w tym roku na taką ekspedycję nie jesteśmy gotowi. Zazdroszczę i życzę powodzenia. Może spotkamy się na szlaku pod koniec tygodnia. Pozdrawiamy i jeszcze raz życzymy powodzenia.
Witam!
Nie jestem pewien czy to odpowiedni post, ale i tak mam pytanie.
Wie ktoś może jak teraz wyglądają warunki na szlakach z Ustrzyk Górnych na Tarnicę lub Rawki. Jadę za dwa dni i mam zamiar choć jedno z tych miejsc odwiedzić, pogody może rewelacyjnej nie zapowiadają ale to nic.
Proszę o info.
Pozdrawiam.
Leży śnieg, ale zapowiadają, że trochu jeszcze dopada.
Marcin
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)