Cytat Zamieszczone przez Piotr
Nie przejmuj się, na szczęcie z całej tej listy niezbędne sa jedynie buty, czapka, rękawiczki i reszta ubrania Smile Natomiast do gadżetów...
Co do tego jednak nie moge sie zgodzić. Wiem ze Bieszczady nie sa dużymi górami ale także nie powinniśmy ich niedoceniać. Pogoda zimą może byc naprawde ekstremalna i czasem te "Gadżety" mogą komuś bardzo pomóc... W sumie po to je ktos wymyslił zeby nam ułatwic życie :D Mały spiwór, folia NRC w plecaku duzo nie waży a nawet na jednodniowa wycieczke warto je zabrac. Termos z cieplym napojem a do tego maszynka gazowa i kubek metalowy z jakas herbata. Stuptuty to bardzo fajny wynalazek i goraco polecam, nie muszato byc jakies orginalne z goretexu na allegro mozna znalezc za 35-40pln i dają rade... Kijki trekingowe albo i nawet narciarskie zimą bomba! :D Latarka zawsze i wszedzie z zapasowymi bateriami a najlepiej z żarówka diodową. Zima baterie padaja w zastraszającym tempie. Telefon komórkowy to tez całkiem przyjazny Gadzet :D :D Jak cosik mi jeszcze wpadnie do tej mojej kudłatej łepetyny to dopisze.

Aaaa Biwakowanie w śniegu to juz w ogóle inna bajka

Pozdrawiam z bezsnieżnej północy