Michał
Jak najbardziej nie miał być i nie jest to inicjatyw która ma za zadanie podzielić tegoroczny otrycki opłatek wigilijny na tych co bedą na górze i tych co zostaną w warszawie. Od początku zdawałem sobie sprawę z tego, że spora grupa osób nie bedzie mogła pojechać. Więc przeprowadziłem wstępne rozmowy z wieloma osobami i usłyszałem rózne opinie. Jedni stwierdzili że nie pojadą napewno inni sie zastanawiają ale znalazłem również na tyle duża grupę chetnych na wyjazd, że uznałem za stosowne zamieścić tę informacje. To że akurat z tobą nie rozmawiałem wynika najprawdopodobnie że rzadko bywasz w Wierzycy. Do tej pory wszyscy z którymi rozmawiałem uznali to za cenną inicjatywę i nikt nie widział problemów z pogodzeniem spotkania w Warszawie z ewentualnym wyjazdem na góre. W Warszawie łatwiej będzie o frekfencję i z tego powodu nie można pominąć tej imprezy natomiast kilka dni w Chacie przed wigilią też bedzie miało swój urok.
Rozumiem że termin warszawski został wstępnie ustalony i można bedzie go zweryfikować w piątek i nie ma problemu :)

Odpowiedz z cytatem